Рівне:

Створення та просування сайтів

Причетний до смертельної ДТП у Рівному чоловік сам прийшов у прокуратуру

Головна / Кримінал 14-лис, 2015, 11:189 prov 3 249
Сьогодні близько першої години ночі 32-річний рівнянин прийшов у прокуратуру області з адвокатом та повідомив, що саме він скоїв наїзд на жінку і зник з місця пригоди. Там його допитав процесуальний прокурор, передає УНН з посиланням на відділ комунікації ГУ Нацполіції в Рівненській області.
Учора о 18 годині на вул. Соборна водій автомобіля "Мазда 6" червоного кольору здійснив наїзд на пішохода і зник з місця пригоди. 61-річна рівнянка померла відразу. Рівняни надали поліцейським відео з реєстратора, на якому було видно транзитні номерні знаки іномарки. Правоохоронці встановили, що цей автомобіль у кінці вересня був знятий з обліку і оголошення про його продаж було розміщено у мережі АвтоРІО. Через годину після скоєння ДТП чоловік вже зняв це оголошення, а саме авто залишив за місцем проживання.
Чоловік вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Він був позбавлений права за керування у наркотичному стані сп’яніння. Після того працівники ДАІ знову склали на нього адміністративні протоколи за керування транспортним засобом у наркотичному стані та за ухилення від проходження на стан сп’яніння. Крім того, перебуваючи у громадському
місці в нетверезому стані, ображав та погрожував працівникам міліції.
"Зазнала тілесних ушкоджень від нього і жінка, яка повідомила про цеправоохоронців. Відомості за фактом порушення безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу Україи", - зазначили у ГУ Нацполіції в Рівненській області.
Рівнянину загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору