Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині затримали російського шпигуна

Головна / Рівненська область 16-січ, 2016, 15:029 prov 2 206
Співробітники служби безпеки України затримали в Рівненській області агента російських спецслужб, який намагався організувати агентурну мережу.
Про це розповіли в прес-службі СБУ.
«За завданням російської спецслужби агент мав підготувати в Рівному місця для тимчасового проживання групи з 5-6 чоловік та відшукати можливості для встановлення контактів з представниками кримінального середовища регіону.
Окрім цього, він надав кураторам інформацію щодо розташування військових та транспортних об’єктів на території Рівненської області», - йдеться в повідомленні.
Як повідомлялося раніше, на початку листопада у Луцьку Служба безпеки України затримала члена терористичної організації «ДНР».
У 2013 році 56-річний безробітний лучанин переїхав до АР Крим. Під час анексії півострову прихильник комуністичних ідей, який мріє про відродження СРСР, блокував військові частини Збройних сил України. За свої злочини сепаратист отримав нагороду від міністерства оборони Російської Федерації – медаль «За возвращение Крыма». У травні 2014 року бойовик на прізвисько «Комісар» приєднався до незаконних збройних формувань терористів «ДНР». Через брак грошей комуніст повернувся на Волинь з наміром підзаробити на нелегальному видобутку бурштину. Під час затримання у терориста вилучено бойову гранату, яку він намагався продати.

p-p.com.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору