Рівне:

Створення та просування сайтів

У пошуках ідеалу...

Таке життя 27-лис, 2009, 11:179 prov 1 855
Cтосунки між чоловіком і жінкою завжди були цікавою темою для дискусій. Яка ж вона — ідеальна друга половина? Чоловіків часто приваблює яскрава зовнішність, довгі ноги і хороша фігура. Проте є такі, що ще звертають хоч трішки уваги не лише на красиву обгортку, а й характер і внутрішню красу.



Що ж до жінок, то вони вже давно перестали мріяти про принців на білому лімузині і кажуть, що ідеальних чоловіків не існує, а вони їх люблять за їх не ідеальність. Тому при виборі другої половинки звертають увагу на характер, інтереси та зовнішність.
Які чоловіки
подобаються жінкам?
Це питання цікавить чи не кожного чоловіка. Хто ж насправді є героєм жіночих мрій: – мачо чи скромники, джентльмени чи “погані хлопці”, розумники чи “лінивці”? А тепер увага — прекрасна половина людства дає відповідь.
Ольга Згурська: “Мені подобаються чоловіки з сильним характером, інтелігентні, приємні і цікаві в спілкуванні, не тільки в обговоренні фото із журналів “ Playboy” і “Автосвіт”. Хлопці, які з повагою ставляться до своєї другої половинки і є не лише об’єктом закоханості, а в першу чергу другом. Також ціную почуття гумору, чесність, відкритість. І обов’язково щоб було начищеним взуття”.
Юлія Мосейчук: “Особисто для мене чоловік має бути насамперед чоловіком у прямому розумінні цього слова. А саме: красивим, з хорошим характером, і найголовніше — вміти розуміти і підтримувати дівчину у різних ситуаціях. Він не має бути ідеалом, він просто повинен бути людиною. Розуміння, підтримка, приємна усмішка, терплячий характер – це саме ті риси, на основі яких з ним у майбутньому можуть бути серйозні стосунки”.
Христина Гарасимів: “Це дуже інтимна річ. Знаєте, любити треба так, щоб пройти повз тисячі кращих і жодного разу не озирнутися… Якщо говорити про те, що я найбільше ціную в протилежній статі, то це передусім людяність. Чоловікам повинен бути властивий певний дух лицарства. А також насамперед повага та любов. Оригінальність, ексклюзивність, яка найадекватніше відображає індивідуальність протилежної статі як людини. Щодо ідеалів – це дуже відносне питання. Ще в 17, 18 років я могла б над цим задумуватися, а в 25 – я вже думаю не про ідеали, а про ту людину, яка мені насправді пасує, тобто це та людина, яка дійсно потрібна. Взагалі такі речі, як симпатія, кохання дуже важко пояснити, ти просто відчуваєш… Якщо брати конкретно мою ситуацію, то людина не повністю відповідає моєму ідеалу. Але за щось я його люблю… Питання, за що?.. “
Проте не менш цікавим є питання, які жінки подобаються чоловікам. Брюнетки, блондинки чи руденькі? Сором’язливі чи розкуті, сентиментальні чи рішучі? Це питання цікавить багатьох жінок, а чоловіки з цього приводу із задоволенням діляться своїми вподобаннями.
Тарас Дзюба: “Мені більше подобаються блондинки - вони гарні і сексуальні. До того ж будувати стосунки з ними простіше. На брюнеток теж звертаю увагу , але більшість із них зі своїми “тарганами” у голові, мають сильний характер і надто розумні. “
Андрій Ниник: “Як на мене, перш за все дівчина, жінка цікава своїм світоглядом. Завжди намагаюсь пізнати людину “з середини”. Дівчина моїх мрій має бути незалежною, творчою і неповторною особистістю. Брюнетка, блондинка, довгі чи короткі ноги... У тривалих стосунках захоплення зовнішністю зникає, а звертається увага саме на внутрішній світ. Ідеальна дівчина? На щастя, таких не існує, саме своєю “не ідеальністю” і цікава особистість.”
Михайло Вишневський: “Найбільше я ціную в жінках їхнє вміння подати свою красу. Звичайно, некрасивих дівчат не буває, але є багато таких, що не вміють або не хочуть підкреслювати своєї природної вроди. Величезне значення для мене має вихованість дівчини. Не менш важливим є розум. Тобто навіть не стільки сам розум, як бажання вчитися. Мені подобаються яскраві дівчата, але в міру. Якщо брати до уваги критерії зовнішнього вигляду, то я віддаю перевагу брюнеткам. Ідеальна дівчина для мене та, яка вміє яскраво не тільки себе виразити, але й якимось чином примусити чоловіка особливо підносити її красу, особистість, а головне, щоб вона була мудрою, розуміючою, підтримувала свою другу половинку, розуміла поняття сім’ї та призначення жінки”.
Звичайно, у кожного свій смак, вподобання і свої поняття про ідеали. Чоловіки і жінки взагалі дуже різні. І не дивно, що погляди про другу половинку у протилежних статей у різному віці також відрізняються. Можна зробити лише один висновок:що все-таки головне — поєднання змісту і вигляду.
Жінки, як бачимо, при виборі супутника більше уваги звертають на характер, розум, його життєві позиції та внутрішній світ. Зовнішність при цьому грає другорядну роль. А чоловіки, в свою чергу, на перше місце ставлять зовнішній вигляд, а інші цінності відходять на другий план.
Та попри всю несхожість є одна річ, яка їх об’єднує. Як чоловіки, так і жінки хочуть бути щасливими, і попри свої погляди на ідеали все ж таки ми їх шукаємо та чекаємо на них. Адже непереборне прагнення щастя є сильним інстинктом і бажанням людини незалежно від її статі. Коли сильно закохуєшся, то всі критерії стосовно зовнішності, кольору волосся чи довжини ніг забуваються. І той, хто все життя віддавав перевагу “поганим дівчатам” чи “поганим хлопцям”, знаходить своє щастя і свій ідеал “в тихому вирі”. Те ж саме можна сказати про прихильників “високих матерій”, адже іноді той, кому так подобаються розумні, добрі та з глибоким внутрішнім змістом, втрачає розум від повної їм протилежності.
Можна дати лише одну пораду шукачам ідеалів – не жити ідеалами, а щоб ними ставали ті люди, в яких ви по справжньому закохуєтеся, все інше — лише стереотипи, навіяні кимось чи створені самостійно. Адже, як казав Юліан Тувім, “навіть найгарніші ноги десь закінчуються.” Та й ідеал потім стає твоїм хлопцем чи дівчиною, далі дружиною чи чоловіком, і прокидається вранці не в ідеальному вигляді, не в модному одязі та без макіяжу чи не голений… І перед тобою залишається лише міраж, що завтра розвіється…
Не обмежуйте себе стереотипами і не мрійте про неземні ідеали. Навіть найбільш нездійсненні мрії теж можуть збуватися. І що тоді? Адже слова “ідеал”і “справжній” не завжди є синонімами…

Вікторія РИЧКО, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору