Рівне:

Створення та просування сайтів

Палити — не гламурно

Сторінка для чоловіків 27-лис, 2009, 11:209 prov 1 919
Як свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), 79% українських чоловіків при виборі нареченої обрали б собі жінку, яка не палить. Жінку-курця обрали б лише 2% чоловіків. 16% відповіли, що їм байдуже.

Крім того, 88% чоловіків не вважають, що жінки, які палять, є симпатичнішими. Прикметно, що симпатичними жінок, які палять, не вважають також більшість чоловіків-курців. Жінки, які палять, подобаються лише 5% опитаних.
84% чоловіків не вважають жінок-курців більш стильними і гламурними. Погоджуються з цим лише 10%. 87% чоловіків не вважає жінок, які палять, більш успішними.
Опитування показало, що чим старшого віку опитані чоловіки, тим більше жінка з сигаретою для них неприйнятна.
Чоловіки зі Східної України виявилися найбільш незгодними з тим, що жінка, яка палить - симпатична - 91%. На півдні країни з цим не згодні 89%, в центрі - 85% і на заході - 88%. На питання про наречену, саме на заході більшість (84%) відповіли, що шукали б собі дружину, яка б не палила, на сході таких - 81%, на півдні - 79%, в центрі - 74%.
Загалом центральний регіон виявився найбільш лояльним до паління. Соціологи пояснюють це більшою слабкістю перед курінням саме міських жителів і наявністю густонаселеного міста - Києва - в центральному регіоні.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору