Рівне:

Створення та просування сайтів

“Рівнетеплоенерго” відновлює цілодобову подачу гарячої води

Рівненська область 01-гру, 2009, 11:539 prov 1 472
Цілодобову подачу гарячої води з 1 грудня розпочинає приватна теплопостачальна компанія Рівного — ТОВ “Рівнетеплоенерго”. Як повідомила адміністрація підприємства, ця послуга відновлюється для споживачів, які мешкають в районах автовокзалу, мототреку, Боярки, військового містечка та частині центру міста (вулиці С. Бандери, Київська, Відінська та Дубенська).
“Для стабільної подачі гарячої води необхідний певний період часу, аби усунути технологічні та технічні недоліки, — наголосив керівник ТОВ “Рівнетеплоенерго” Степан Коропецький. — Тому в разі відхилення від якісних показників компанія просить мешканців житлових будинків повідомляти про ці випадки в аварійно-диспетчерську службу за телефоном — 23-52-94”.
Довідка: ТОВ “Рівнетеплоенерго" надає послуги з теплопостачання в Рівному з 11 листопада. Компанія виграла конкурс з оренди майна КТП “Комуненергія”. “Рівнетеплоенерго” опалює приблизно 40% міста. Його послугами користуються 366 юридичних і 22 900 фізичних осіб. “Рівнетеплоенерго” надає послуги з теплопостачання в районах Компанія користується тарифами, які діяли для споживачів КТП “Комуненергія”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору