Рівне:

Створення та просування сайтів

У Хмельницьку відбулось засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва при облдержадміністрації

Хмельницька область 04-гру, 2009, 11:199 Lobanovskiy 873
Відбулося чергове засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва при облдержадміністрації за участю голів регіональних галузевих рад підприємців при облдержадміністрації.
Про це повідомляє Хмельницька ОДА.


В ході засідання присутніми опрацьовано формат взаємодії консультативно-дорадчих органів з питань підтримки підприємництва при облдержадміністрації та залучення суб'єктів підприємницької діяльності до формування державної політики у сфері підприємництва.
Зважаючи на спільність мети та завдань координаційної ради та регіональних галузевих рад, учасниками засідання одноголосно підтримано рішення про запровадження практики спільного опрацювання проблемних питань підприємницької діяльності та здійснення необхідних дій з їх вирішення.
Крім того, особливу увагу присутні приділили обговоренню питань удосконалення законодавства щодо спрощеної системи оподаткування та сплати ринкового збору.
Засідання координаційної ради – це складова системної роботи облдержадміністрації у співпраці влади та бізнесу щодо об’єднання зусиль для забезпечення створення сприятливого середовища для розвитку підприємництва, реалізації регуляторної політики та, як наслідок, сприяння зайнятості населення та підвищенню якості життя громадян в області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору