Рівне:

Створення та просування сайтів

Сьогодні Рівненщина відзначає славний ювілей – 70-річчя від дня створення!

Рівненська область 04-гру, 2009, 14:199 Lobanovskiy 1 016
Але історія нашого краю значно давніша і дуже багата. Тут написано «Пересопницьке Євангеліє» - книгу, на якій складають присягу президенти України, п’ять століть тому заснована перша на теренах українська вища школа - Острозька Академія і з’явилася на світ Острозька Біблія. Саме на рівненській землі відродився волелюбний козацький дух Берестечка, який з новою силою спалахнув у вояках Української Повстанської Армії.
Рівненщина - земля талановитих і працьовитих людей, які своєю мудрою іскрою на увесь світ прославили рідний край та Україну: це Нобелівський лауреат Георгій Чарпак, класики української літератури Улас Самчук, Борис Тен і багато-багато інших. А скільки славних сучасників має Рівненщина, імена яких, переконаний, будуть вписані на сторінках історії краю!
Рівненщині є чим пишатися і до чого прагнути. Ми маємо безцінні природні багатства, потужні наукові та освітні центри, інвестиційний потенціал. Тут живуть прекрасні люди, які хочуть працювати на своїй землі, готові вкладати власні ресурси в загальний добробут краю.
Від імені обласної ради та від себе особисто бажаю усім процвітання, невичерпної енергії та віри в майбутнє Рівненщини! Здоров’я, миру, любові та достатку Вашим родинам!
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору