Рівне:

Створення та просування сайтів

Помер В’ячеслав Тихонов

Україна і світ 10-гру, 2009, 10:089 prov 899
У Москві на 82-му році життя помер російський актор, народний артист СРСР В’ячеслав Тихонов. У суботу, 28 листопада, його прооперували, проте після операції стан актора залишався важким.
В’ячеслав Тихонов народився 8 лютого 1928 у Павлівському Посаді (Московська область). З дитинства таємно від батьків, які були простими трудівниками, мріяв про кар’єру кіноактора. У ВДІКу Тихонова до себе на курс прийняв професор Борис Бібіков, уже в роки навчання відбувся його акторський дебют у фільмі Сергія Герасимова “Молода гвардія”, де він зіграв роль Володі Осьмухіна. У 1950 році з відзнакою закінчив ВДІК і почав працювати в театрі-студії кіноактора.
В’ячеслав Тихонов зіграв у десятках кінофільмів, працював з такими майстрами кінематографа, як Сергій Герасимов і Сергій Бондарчук, Станіслав Ростоцький і Михайло Швейцер. Найвідоміші фільми: “Війна і мир”, “Сімнадцять миттєвостей весни”, “Доживемо до понеділка”, “Білий Бім чорне вухо”, “Вони боролися за батьківщину”, ТАСС уповноважений заявити”, “Це було в Пенькові” (перша стрічка, що принесла Тихонову широку популярність і славу) та інші.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору