Рівне:

Створення та просування сайтів

За крок від перемоги

Спорт 10-гру, 2009, 09:459 prov 2 079
За крок від перемоги


Лише у третьому турі чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд у вищій лізі вболівальники зуміли побачити гру “Регіни-МЕГУ”. Вдома підопічні Валерій Слєпцова приймали вінницький “Медуніверситет-Олімп”. Поєдинки претендентів на медалі змагань вболівальники волейболу спостерігали у спортзалі ЗОШ №26, куди команда перебазувалася із залу НУВГП. Більш просторий зал не приніс перемоги у дебютних матчах.
Першого ігрового дня гості досить упевнено довели свою перевагу — 3:1. На старті матчу вінничанки продемонстрували свою націленість на перемогу — 6:0. Підопічні Валерій Слєпцова відіграли відставання, і гра пішла очко в очко. Переможець визначився наприкінці партії, яку краще провели гості — 25:23. У другій господарки продемонстрували той волейбол, який чекали від них тренер та вболівальники — агресивний у нападі та надійний у захисті. Як підсумок — 25:18 на користь “Регіни-МЕГУ”. На жаль, у наступних двох вінничанки були сильнішими. Вигравши третю (25:21) та четверту (25:19) партії поспіль, “Медуніверситет-Олімп” святкував загальну перемогу — 3:1.
За іншим сценарієм проходив наступний ігровий день. Господарки майданчика просто декласували суперниць у перших двох партіях, вигравши їх відповідно — 25:13 та 25:22. Були рівнянки попереду у третій, проте в середині партії щось зламалося у чіткому механізмі команди. Непотрібні помилки призвели до програшу — 19:25. Вдало розпочала “Реґіна-МЕГУ” четверту партію. Все йшло добре до рахунку 9:5 на користь рівнянок. На подачу стала Степанчук Аліна і… принесла перемогу своїй команді. Дев’ять (!) її подач поспіль господарки не могли взяти. Після такого важко було відійти. Як підсумок — 21:25. На тай-брейку майстерність та досвід “Медуніверситету-Олімп” дозволили йому святкувати перемогу 15:13 і загальний виграш — 3:2.
Президент ВК “Регіна-МЕГУ” Анатолій Дем’янчук:
— В нинішньому сезоні змушені змінити зал. Власник залу, де ми виступали до цього, НУВГП поставив перед нами неприйнятні умови. Дякуючи міському управлінню освіти Рівного, яке відгукнулося на нашу проблему, ми виступаємо у ЗОШ №26. Зробили ремонт роздягалень, душові, поставили нове табло. Плануємо поміняти підлогу й гратимемо та радуватимемо вболівальників. Через зняття “Златогора” у нас з’явилися чудові можливості поборотися за нагороди змагань у когорті чотирьох кращих колективів.
Головний тренер “Регіни-МЕГУ” Валерій Слєпцов:
— Незважаючи на поразки, ми грали непогано. Якщо порівняти першу гру у Вінниці та зараз у Рівному — відчутна різниця. Попри це ми у суботу допустили багато помилок. Якби не вони, а це відсутність досвіду, мали вигравати. У другій все було добре до середини третьої партії. Провалили прийом і психологічно “зламалися”. До цього треба додати нашу стару “хворобу” — відсутність хорошого ліберо.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору