Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині здійснено напад на родину підприємця

Рівненська область 14-гру, 2009, 10:229 prov 1 458
Черговий напад на родину підприємця в Рівному. Зловмисники діють за одним сценарієм. Вдираються в масках до помешкань, б'ють власників і забирають сейфи.
Подружжя із Квасилова вже кілька днів перебуває в міській лікарні Рівного. На його оселю напали невідомі в масках, відлупцювали господарів і вкрали сейфа.
Тетяна, постраждала:
- Весь чорний одяг, тільки прорізи для очей. Вони здебільшого розмовляли російською. Вдарили, зігнули, наділи скотч на обличчя. Потім руки, потім запитали, хто є в хаті. Пішли в хату.
Михайло Мельник, співробітник УМВС України в Рівненській області:
- Увірвалися п’ятеро осіб в масках чорного кольору, нанесли тілесні ушкодження її чоловікові, забрали сейф, в якому знаходилися 80 тис. гривень, 400 євро та золоті прикраси.
Викрити зловмисників правоохоронцям поки що не вдалося. Улітку ж за схожим сценарієм напали на родину директора одного з базарів Рівного. Його дружину зв’язали й катували праскою. Тоді теж забрали сейфа, щоправда, в ньому лежала зброя бізнесмена.
Ярослав Голомша, керівник УМВС України в Рівненській області:
- На всі ці злочини, які не розкриті, у нас одна відповідь. Може, вона не подобається журналістам, але ми продовжуємо роботу в правильному напрямку. І через тривалий час, не скоро, ми знову зустрінемося.


З Рівненської області Тетяна Корпусова, Богдан Кравчук, НТН.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору