Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині виявлено два викрадених автомобілі: "Фольксваген" та "БМВ"

Житомирська область 14-гру, 2009, 10:229 prov 1 056
На Житомирщині правоохоронці виявили два викрадених легковики: "Фольксваген" і "БМВ". Першого взяли двоє молодиків із Волині, щоб доїхати з Києва додому. А ось БМВ викрали ще рік тому у Львові.
Рутинна зупинка евакуатора, який перевозив дорогий "БМВ Х5", дала несподівані результати. Житомирські міліціонери з'ясували: ані водій платформи, ані чоловік, що назвався власником легковика, документів на машину не мали. Та ще й транзитні номерні знаки з іншого авто.
Руслан Кошарний, інспектор УДАІ УМВС у Житомирській області:
- Номерні знаки на авто з "Ланоса", а саме "БМВ" в угоні.
Новоспечений власник каже: так мріяв про "БМВ", що віддав за авто дві власні машини, "Шевроле" і "Форд", ще й грошенят докинув. А доручення на легковик продавці обіцяли передати дещо згодом. Довірився даремно, зазначають правоохоронці, "БМВ" ще рік тому вкрали у Львові.
Затриманий:
- Підказав мені товариш, що є "БМВ". Але я хотів дуже це авто давно, і підказав, що можна її купить дешевше, а решту суми можна буде потім віддати.
Хто в цій історії ошуканий, а хто - злодій, з'ясує слідство. Авто ж не тільки крадене, а й з усіма ознаками веселого життя. У салоні "бумера" правоохоронці знайшли залишки наркотиків. Та затримані клянуться: і про дурман нічого не знають.

Олександр Райковський, Василь Кравцов, Житомирська. НТН.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору