Рівне:

Створення та просування сайтів

У Тернополі демонтують малі архітектурні форми

Тернопільська область 14-гру, 2009, 12:269 prov 938
Малі архітектурні форми, влаштовані без документів, що посвідчують право користування землею, будуть демонтовані. Відповідне рішення прийняли члени виконавчого комітету міської ради.

Згідно із даним рішенням, демонтажу підлягають торговий лоток морозивом на вул. В.Чорновола та металевий гараж на вул. Кардинала Сліпого, 1, 3.

Як зазначив начальник управління містобудівного та архітектурного комплексу – головний архітектор міста Вадим Захарчук, міська рада проводить планову систематичну роботу, спрямовану на усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування. За його словами, згадане рішення є черговим заходом, що передбачає впорядкування території Тернополя шляхом демонтажу самовільно встановлених об’єктів.

«Ми реагуємо на незаконну діяльність окремих громадян, які без права користування земельною ділянкою встановлюють кіоски, гаражі, - пояснює Вадим Всеволодович. – З одного боку, їхні дії є порушенням земельного законодавства, з іншого – спричиняють хаотичне розміщення на території міста малих архітектурних форм, які до того ж часто мають неналежний естетичний вигляд».

Заходи з демонтажу самовільно встановлених малих архітектурних форм міська рада здійснюватиме й надалі, підсумував головний архітектор Тернополя.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору