Рівне:

Створення та просування сайтів

«Панночку Прикарпаття» обиратимуть 16 грудня

Івано-Франківська область 15-гру, 2009, 08:029 Lobanovskiy 884
16 грудня о 17 годині в приміщенні Муніципального центру дозвілля м. Івано-Франківська відбудеться конкурс краси для дівчаток віком 9-12 років „Панночка Прикарпаття”.
Це благодійний проект, спрямований на допомогу дітям сиротам, напівсиротам та дітям, позбавленим батьківської опіки. Серед завдань, які поставили перед собою організатори конкурсу: пошук та впровадження в практику нових форм роботи з творчо обдарованими дітьми; впровадження програми „Творча обдарованість” для дітей сиріт, напівсиріт та дітей, позбавленим батьківської опіки; формування естетичних смаків, навичок спілкування та художньої творчості; організація змістовного дозвілля дітей.
Таке свято в Івано-Франківську проводиться вперше. Адже діти, які проживають в інтернатах або неблагополучних сім’ях матимуть змогу вийти на подіум та спробувати себе на сцені.
„Незабаром свято Миколая, а можливість прийняти участь в конкурсі краси „Панночка Прикарпаття” є найкращим подарунком для цих дітей, – розповіла на прес-конференції організатор конкурсу – голова правління Благодійного фонду „Берегиня” та Директор косметичного центру „Космолюкс” Тетяна Дуда. – Це можливість реалізувати свою мрію, адже кожна дівчинка мріє бути принцесою, а наприкінці цього конкурсу всі учасниці потраплять на бал у красивих святкових сукнях. Крім того, переможниця „Панночки Прикарпаття” зможе побувати на справжньому дорослому святі – вже традиційному Галицькому балу, на якому вручить корону королеві балу”.
Серед організаторів заходу також ОТБ „Галичина” та Муніципальний центр дозвілля м. Івано-Франківська. Учасниць конкурсу допомогли відібрати волонтери Благодійного фонду „Карітас Івано-Франківськ УГКЦ” та Служба у справах дітей Івано-Франківського міськвиконкому.
Конкурс краси „Панночка Прикарпаття” буде щорічним. Адже, започатковуючи цей проект організатори відчули, яка велика кількість дітей мріяла прийняти в ньому участь. Конкурсанти підготували багато різних творчих виступів, серед яких гра на фортепіано, скрипці та бандурі, малюнки, вишивка бісером, танці та співи. Підготовкою дітей до участі в конкурсі займалися як їхні вчителі, так і люди, задіяні в проекті. Зокрема, значну допомогу надав хореограф, керівник студії танцю „Drive romance” Ярослав Бабчук, який проводив заняття з учасницями.
Переможці „Панночки Прикарпаття” матимуть змогу навчатися в Школі естетичної косметології Івано-Франківська. Всі учасники проекту отримають багато цікавих подарунків. Генеральний спонсор конкурсу краси „Оптика Люксор” (директор Ігор Ганжа).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору