Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 16-сер, 2007, 15:499 prov 1 239
У вівторок рівненський ”Верес” провів першу домашню гру у чемпіонаті України з футболу у другій лізі. Суперником нашої команди став долинський ”Нафтовик”. Долю матча вирішив забитий Олександром Любарем пенальті на 84 хвилині — 1:0. «Верес» здобув першу перемогу.

***

Не змогли поборотися на чемпіонаті Європи з пляжного волейболу за призові місця рівняни Олексій Клямар та Андрій Куцмус, які представляють Закарпаття. Вихованці рівненського пляжного волейболу перемогли іспанців 2:1, але поступилися з таким же рахунком німцям, хоча й виграли першу партію.

***

П’яте місце посіла чоловіча збірна Рівненської області з бейсболу на ІІІ літніх спортивних іграх України. У своїй групі рівняни були третіми, а в боротьбі за п’яте–шосте місця здолали сумчан. Переможцями стали господарі — команда Кіровоградської області.

***

П’ятнадцять медалей різного гатунку здобули представники Рівненщини на першому чемпіонаті Європи з годзю-рю карате-до. До Одеси, де проходили змагання, завітали представники вісімнадцяти країн Європи та СНД. Жіноча доросла та чоловіча юнацька команди посіли перші місця в командних ката. Найкраще виступила в особистому заліку студентка МЕГУ Анна Вахрен, яка в ката і напівконтактних боях посіла треті місця, а в контактних боях була сьомою.

***

У Бразилії відбулися Всесвітні ігри сліпих, де змагалися і рівняни. Дзюдоїсти Юлія Галинська та Олександр Помінов у своїх вагових категоріях були сьомими, плавчиня Ярина Матло двічі була шостою та один раз сьомою.

***

Дубенчанин Петро Крук разом із дніпропетровцем Русланом Джалімовим посіли шосте місце на чемпіонаті світу з веслування в Дортмунді на каное двійці. Якщо Петро буде показувати хороші результати, то зможе поїхати на Олімпійські ігри. Ліцензія на участь не іменна і все залежить від його фізичного стану та хороших результатів.

***

Призерами Кубка України з веслування серед юніорів та кадетів стали вихованці тренера Дубенської ДЮСШ ФСТ “Україна” Олександра Павлюка. Байдарочники Володимир Овсійчук (смт. Млинів) та Юрій Полунець (Рівне) посіли третє місце на дистанції 200м, та друге — на 500м. Каноїсти Олег Козлов та Вадим Хомич (обидва з Дубного) були третіми на дистанції 200 м.

***

Два поєдинки провела збірна України з баскетболу у додатковій кваліфікації до Євро-2007 з баскетболу. На жаль, двічі вона зазнала поразок. Під час поєдинків керували збірною різні головні тренери. У Києві перша команда країни поступилася збірній Бельгії — 45:70 (13:16, 13:13, 14:18, 5:23) під керівництвом Віталія Лебединцева, а в Ізраїлі — 73:81 (13:17, 19:25, 25:16, 16:23) під керівництвом Валентина Берестнєва. Не допомогла команді лідерська гра вихованця рівненського баскетболу Сергія Ліщука. У першій зустрічі екс-пульсарівець за 29 хвилин набрав 11 очок і здійснив сім підборів, а в другій — за 28 хвилин Сергій набрав 16 пунктів та зробив шість підборів.

***

Затверджені стипендії обласної державної адміністрації для спортсменів, які продемонстрували хороші показники. В розмірі трьох мінімальних зарплат її отримуватимуть: Олег Омельчук (стрільба), Ольга Суха (дзюдо), Катерина Дікіджі (плавання), Ольга Полюк (фрістайл), у розмірі двох мінімальних зарплат: Вікторія Денисенко (дзюдо), Петро Крук (веслування), Олександр Максимчук (веслування), Олександр Помінов (дзюдо), Вадим Слободенюк (легка атлетика), Ольга Земляк (легка атлетика), Оксана Каменська (стільба), і в розмірі однієї мінімальної зарплати: Віктор Недашківський (веслування), Анатолій Харковець (легка атлетика), Анатолій Мушик (важка атлетика).

***

29 серпня вступить у боротьбу за Кубок України з футболу серед аматорських команд оржівський ”ОДЕК”. Підопічні Григорія Шаламая зустрінуться із переможцем пари ”КОНФЕРМАТ” (Хмельницький) та ”Ларіс” (Калинівка, Вінницька область).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору