Рівне:

Створення та просування сайтів

Миколайчики

Головна 17-гру, 2009, 10:099 prov 1 890
Миколайчики


Наближається улюблене свято дітвори – Миколая і кожен з малят, та й дорослих чекає під подушку, або ж в чобіток на свій подарунок. І щороку перед святом постає питання: «Що найкраще подарувати?». І у відповідь знов приходять банальні ідеї – цукерки, іграшки, сувеніри. А діти ж стають дедалі вибагливішими і чекають чогось більшого. Якщо іграшку, то якусь оригінальну і особливу,а якщо цукерки, то в цікавій обгортці .
Що найкраще дарувати під подушку? Все залежить від того для кого подарунок. Якщо ви обираєте “миколайчик” для дитини, то не варто нехтувати традиціями і слід відправитися в дитячий магазин, де можна обрати подарунок для немовляти або підлітка на будь-який смак. Як розповідає адміністратор одного із дитячих магазинів міста Еля Грищенко, найбільшим попитом для дітей від півроку до трьох користуються іграшки “Чарівний горщик”, які спрямовані на розвиток координації руху. А для тих, кому від року до п’яти, найчастіше обирають іграшку тієї ж фірми “Розумне цуценя”, яке допомагає розвивати мислення. Також досить популярними є іграшки – тріщали, що допомагають розвивати моторику ручок малятам. Для дівчаток від трьох років до шести часто купують пупси “Baby Bern” та “Baby Annabell”. А тим, кому від шести до дванадцяти років, в подарунок вибирають ляльки “Barby” та “Bratz”. Часто купують ще аксесуари та одяг для “бабрі”. А для хлопчиків незмінним популярним подарунком є модельки машинок. Проте і вони стали більш вибагливими і в подарунок найчастіше купують машинки на пульті, або ж модельки, які якнайбільше схожі на оригінал фірми “Hotwheels”. Не меншою популярністю користуються настільні ігри та конструктори, які купують як хлопчикам, так і дівчаткам.
Якщо ж дівчинка маленька модниця, то можна подарувати дитячу косметику, якій вона точно зрадіє, чи прикраси. Це не обов’язково повинна бути дорога річ, підійде і якісна біжутерія. Адже дівчаткам, особливо в підлітковому віці так хочеться подорослішати і підкреслити свою красу.
А ті, хто хоче зробити оригінальний подарунок, відправляються до зоомагазину. Директор, одного із зоологічних магазинів Рівного Веніамін Гусаренко – Барський розповів, що тварин досить часто купують на подарунок як дітям, так і дорослим незалежно від статі. Найчастіше це папуги, хом’ячки, рибки та шиншили. Ось такий собі живий подарунок, приємний та незвичний.
Також корисний та приємний подарунок можна купити в книгарні. Сьогодні там можна обрати книгу для будь-якого віку, починаючи з шестимісячних немовлят і закінчуючи “миколайчиком” для улюбленої бабусі. Енциклопедії для дівчаток чи хлопчиків, яскраві книги про тварин, про піратів, дитячі книги з історії, книги з описом того, як самостійно робити прикраси, усе це буде цікавим для малят та дітей молодшого шкільного віку. А для підлітків можна обрати книгу залежно від інтересів – детективи, пригодницькі романи, пізнавальна література, техніка та багато чого іншого. Хорошим подарунком ще можуть стати компакт-диски з музикою, іграми, фільмами та “помічники”.
Не слід оминати магазинів спортивних товарів, особливо якщо дитина захоплюється спортом. Тут можна обрати м’яч, велосипед, самокат, набір для тенісу, санчата, рюкзак та обладнання для туризму чи спортивну форму. Таким подарункам зрадіє кожен маленький спортсмен.
Та не варто дарувати дитині звичайні побутові речі, такі як шкільний портфель, взуття, піжаму чи нову куртку. Адже портфель чи нову куртку батьки і так куплять, а дитина довгожданого подарунка так і не отримала. А Миколая – це все таки дитяче свято і кожна дитина в цей день повинна отримати в подарунок, хоча б якусь дрібничку чи солодощі.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Коментарі - всього 2

Миколайчик 18-гру, 15:27

Як цікаво написано!. А на 14 січня підготуйте на прохання читачів публікацію Васильчики

Маша 20-гру, 11:28

Да класна стаття і якраз в тему, а новорічні публікації також будуть?
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору