Рівне:

Створення та просування сайтів

Тинне

Що новенького? 17-гру, 2009, 10:389 prov 1 777
Минулої п’ятниці комісія з депутатів обласної ради побувала у селі Тинне Сарненського району, аби подивитися, як ведеться будівництво нової загальноосвітньої школи і з’ясувати, як освоюються кошти обласного бюджету, які було виділено на цей об’єкт.
Голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків обласної ради Олег Хомич неодноразово висловлював занепокоєння з приводу того, що кошти обласного бюджету на будівництво соціально важливих об’єктів не використовуються в повному обсязі. Так, за інформацією, яку на запит обласної ради підготував головний розпорядник коштів – головне управління з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації — на сьогодні неосвоєними залишаються 764 тис. грн. з тих 2,5 млн. грн., які була передбачені рішенням обласної ради в бюджеті цього року на будівництво першої черги Тинненської загальноосвітньої школи.
Згідно з планом, першу чергу цієї школи мали здати 1 листопада 2009 року. Однак, на сьогодні там здійснено частину внутрішніх робіт, водночас не проведено тепло та інші комунікації. Проте члени комісії сподіваються, що, незважаючи на згадані недоліки, будівництво не зупинятиметься, і вже незабаром, нехай і з запізненням, але першу черга нової школи в селі Тинне буде завершено.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору