Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині патрульний наряд міліції затримав озброєного ножем розбійника

Івано-Франківська область 18-гру, 2009, 08:269 Lobanovskiy 903
Надвечір 15 грудня в чергову частину Івано-Франківського міськвідділу міліції зателефонував мешканець обласного центру і повідомив про те, що на одній з вулиць невідомий чоловік пограбував його неповнолітню доньку. Понад те, дівчина розповіла, що змушена була віддати мобільний телефон, сережки і гроші, бо злочинець погрожував їй ножем.

На місце скоєння злочину негайно були спрямовані декілька нарядів патрульної служби міліції. Судячи зі слів потерпілої, шукати слід було кремезного молодика, одягнутого в куртку чорного кольору та джинсах.

За деякий час міліціонери отримали повідомлення, по на початку вулиці Коновальця особою з такими прикметами скоєно аналогічний злочин: погрожуючи застосуванням ножа, нападник підібрав у жінки мобільний телефон, золоті сережки та 60 гривень. На встановлення і затримання злочинця орієнтували усі наряди, які в цей час несли службу з охорони правопорядку, а також пошукові групи оперативників. Підозрюваного затримали на вулиці Чорновола. Проїжджаючи біля будинків, міліцейський патруль звернув увагу на підозрілу поведінку невідомця високого зросту і в одязі, подібному до того, про який розповіли потерпілі.

Командир роти патрульної служби Володимир Тимків та інспектори патрульної служби Василь Доцяк і Василь Гринишин затримали цю особу і викликали слідчо-оперативну групу, оскільки в затриманого було вилучено ніж, а в його кишенях знаходилися декілька мобільних телефонів. Пізніше, коли затриманого доставили в міськвідділ міліції, потерпілі впізнали свої телефони, а також ювелірні вироби. Їхнім кривдником виявився 26-річний житель Тисменицького району. Щодо нього порушено кримінальну справу за вчинення розбійних нападів. Слідство перевіряє, чи зловмисник не скоював подібні злочини раніше.

Тим часом міліціонерів патрульної служби, які затримали озброєного ножем зловмисника, заохочено преміями.



Василь Гультайчук

CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору