Рівне:

Створення та просування сайтів

Роботу міліції Тернопілля оцінено не тверду четвірку

Тернопільська область 18-гру, 2009, 08:309 Lobanovskiy 859
16 грудня міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко побував з робочою поїздкою у Тернопільській області. Приємним подарунком для 16 співробітників, пенсіонерів та їхніх родин стали вручені високим гостем ордери та ключі від нових квартир. Будинок зведено на одній із затишних центральних вулиць міста, проведено благоустрій території навколо будівлі. Одно-, двох- та трьохкімнатні квартири отримали співробітники, які очікували у черзі 10-15 років.

«Це справді приємна подія – вручати ордери та ключі від помешкань співробітникам міліції, пенсіонерам, вдовам загиблих міліціонерів, - зазначив Юрій Луценко. – Адже наші співробітники працюють з величезними навантаженнями та напругою. Саме сьогодні, у кризовий період надзвичайно важливо підтримати людей». За останні роки чи не вперше у Тернополі зроблено такий приємний подарунок для міліціонерів. В добрій справі управлінню допомогло Міністерство внутрішніх справ, правоохоронці залучили спонсорські кошти.

Під час зустрічі з представниками засобів масової інформації в обласному управлінні Юрій Луценко оцінив діяльність тернопільських міліціонерів на тверду четвірку. Він обґрунтував це у короткій характеристиці роботи правоохоронців. Кримінальному блоку обласної міліції цього року вдалося розкрити усі важкі злочини. «Честь і хвала оперативним працівникам, - сказав Юрій Луценко, продовживши, - ріст кількості заяв від громадян – це нормально. Не може бути малозначущим злочин, коли обікрали пенсіонерку. Загалом цього року міліція спрацювала краще - більше затримано вбивць, грабіжників, розбійників, крадіїв».

Міністр повідомив присутніх, що Міністерство внутрішніх справ підготувало для членів виборчих комісій звернення про недопущення ними фальсифікацій на майбутніх виборах. «Ми розсилаємо це звернення діючим членам виборчих комісій, щоб вони чітко знали свою відповідальність, а також замислились, чи варто брати гріх на душу за гроші, які платять організатори фальсифікацій», – сказав Юрій Луценко. У зверненні перераховано статті Кримінального кодексу щодо відповідальності за фальсифікації під час виборів. Юрій Віталійович наголосив на конкретних фактах порушення кримінальних справ та про позбавлення волі на декілька років працівників дільничних виборчих комісій після виборів 2004 і 2006 років.

Цього року, зауважив Ю.Луценко, надійшов «серйозний сигнал» після березневих позачергових виборів до Тернопільської обласної ради. «Коли було піднято документацію в окремих виборчих дільницях, міліція виявила кілька сотень сфальсифікованих підписів громадян, які не брали участі у виборах. Порушено три кримінальні справи, які розслідує прокуратура. Міністр відповів на численні запитання представників мас-медіа, які стосувалися життєдіяльності органів внутрішніх справ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору