Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненська обласна рада на сесію винесла понад 70 питань

Рівненська область 18-гру, 2009, 08:339 Lobanovskiy 1 013
Сьогодні відбудеться пленарне засідання 31 сесії Рівненської обласної ради. Сьогодні на президії депутати погодили порядок денний з понад 70 питань.

Зокрема, обласні обранці планують внести зміни до обласного бюджету, заслухати звіти про виконання низки обласних програм та затвердити кілька нових. Наприклад, обласну програму «Спортивний майданчик» на 2010-2014 роки. Депутати також планують підтримати рішення та звернення відповідно Житомирської та Львівської обласних рад до органів державної влади щодо проведення аукціонів на користування надрами та розвитку конкурентного середовища на ринку перевезень України.

Водночас, кілька питань члени президії виключили з порядку денного сесії. Зокрема, питання про хід виконання та внесення змін до Програми із забезпечення участі громадськості Рівненщини у формуванні та реалізації державної політики і вивчення суспільної думки на 2006-2009 роки, затвердженої Рішенням обласної ради від 11 серпня 2006 року № 76. А також питання про призначення Шипіля Володимира Володимировича на посаду директора обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору