Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині у день Святого Миколая рятувальники МНС зустрілися зі своїми підшефними дітьми

Рівненська область 21-гру, 2009, 13:139 Lobanovskiy 1 064
Святого Миколая глибоко шанує український народ. З особливим нетерпінням на це свято чекає і малеча. Існує повір’я, що слухняним діткам святий приносить гостинці і кладе під подушку. Тому всі діти напередодні свята старалися бути слухняними, щоб нічим не розгнівити святого. З нагоди дня Святого Миколая Чудотворця у Клеванській спеціалізованій школі-інтернаті для дітей з вадами зору, відбулося театралізоване свято. Вихованці інтернату підготували своїм одноліткам яскраву виставу про українські традиції відзначення цього улюбленого дитячого свята. Було видно як юні артисти щиро переживали за свої виступи, адже серед численних глядачів окрім дирекції інтернату були і представники Головного управління МНС України в Рівненській області. Слід сказати, що візит рятувальників у школу-інтернат цього дня був не випадковим, адже вже на протязі декількох років, саме співробітники служби порятунку МНС Рівненської області є шефами даного спеціалізованого навчального закладу і постійно допомагають у вирішенні багатьох питань. В минулі роки рятувальники дарували школі телевізор, відеоплеєр, музичний центр та багато інших подарунків. Цьогоріч, також виконали приємне доручення Святого Миколая, роздали діткам солодкі «миколайчики» та подарували ілюстровані книги «Бережи себе малюк» в яких в досить цікавій та доступній для дітей формі розповідається про основні правили безпеки життєдіяльності.
По завершенні вистави працівники МНС передали теплі слова вітання від начальника головного управління МНС України в Рівненській області генерал-майора служби цивільного захисту Миколи Костюка, подякували дітям та їхнім наставникам за подароване свято, а заступник директора спеціалізованої школи виступила зі словами вдячності на адресу Міністра МНС та керівництва ГУ МНС в Рівненській області.
Будемо сподіватися, що приємні та радісні емоції, які наповнили цього дня приміщення школи, назавжди оселяться в цьому закладі, а його вихованці завжди будуть під надійною опікою Святого Миколая Чудотворця.

Капітан служби цивільного захисту Микола Прокопчук, інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору