Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині за добу загинуло семеро людей

Рівненська область 22-гру, 2009, 11:429 Lobanovskiy 971
Зимові морози не прощають громадянам легковажності та безпечності, саме з цих причин в Рівненській області тільки за одну добу з 20 на 21 грудня внаслідок загального переохолодження організму загинуло 7 громадян та ще 1 людина з обмороженням верхніх і нижніх кінцівок знаходиться в реанімації.
Про це повідомляє підполковник служби цивільного захисту Богдан Мамчур начальник центру пропаганди ГУ МНС в Рівненській області.


Три трагічні випадки трапилися 20 грудня у Радивилівському районі, а саме: в селі Радихівщина біля власного житлового будинку виявлено мертві тіла Ганни 1977 року народження та 20-річного Олега, обоє загиблих жителі цього ж села. Ще один випадок трапився в цьому ж районі поблизу села Опариси, де замерз 57- річний Іван.
Не оминуло лихо і Березнівський район де 21 грудня замерзло ще дві людини: в селі Антонівка у власному господарстві смерть спіткала 63-річну пенсіонерку Ганну, а в селі Хотинь від загального переохолодження організму загинув у власній оселі пан Олександр, 1953 року народження. Ще два випадки загибелі трапилися у місті Рівне, а саме: на вулиці Млинівська, 35 виявлено тіло без ознак насильницької смерті 36-річного пана Сергія, друга трагедія сталася по вулиці Радивилівська 13-А, де у власному гаражі замерз пан Григорій, 1955 року народження. Разом з тим, кількість загиблих від загального переохолодження організму може зрости, адже 21 грудня, без ознак насильницької смерті знайдено ще 4 людини: в с. Бокійма Млинівського району пана Василя 1953 року народження; в селі Барання Радивилівського району 55-річного пана Віталія; в селі Олександрія Рівненського району пана Володимира 1958 року народження; в селі Користь Корецького району 53- річного пана Миколу. Наразі причини загибелі цих 4 громадян встановлюються.
Майже усі ці трагічні випадки, як правило, мають спільні причини: загиблі ніде не працювали та періодично зловживали спиртними напоями.
Зважаючи на вище викладене, Головне управління МНС України в Рівненській області звертається до всіх громадян із проханням бути надзвичайно обачними під час ускладнення погодних умов. Запам’ятайте, що найлегше піддаються впливу холоду особи, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння. Правильно підбирайте одяг та взуття перед виходом на двір, обмежте переходи на далеку відстань, особливо в нічний час.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору