Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові затримали чоловіка, який вбив нігерійця рік тому

Львівська область 22-гру, 2009, 12:289 Lobanovskiy 1 121
У Львові затримали чоловіка, який у січні цього року вбив громадянина Нігерії. Правоохоронці кажуть: спіймали бувалого кримінальника, котрий скоїв не один злочин. Нині його підозрюють у вбивстві, розбійному нападі та бешкеті.
Нігерійця вбили ще на початку року. Це сталося на трамвайній зупинці в центрі міста. Невідомий несподівано підбіг до хлопця, вдарив його ножем у горло і втік.
Федір Лужецький, старший слідчий ГУ МВС України у Львівській області:
- На трамвайній зупинці на вулиці Підвальній 13 в місті Львові було вчинено вбивство громадянина Нігерії. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, також застосовувалася розшукова собака. Під час опитування громадян було знайдено свідків.
Правоохоронці розглядали кілька версій убивства. Склали навіть фотопортрет нападника. Однак, пошуки тривалий час не давали відчутних результатів.
Але нещодавно оперативникам таки вдалося затримати злочинця. Більше півроку він переховувався в іншій області. Кілька тижнів тому повернувся до Львова. За цей час встиг відзначитися.
Денис Гусашвілі, перший заступник керівника МУ міліції м. Львова:
- В наше поле зору потрапила особа, раніше судима, яка нещодавно вчинила два злочини на території Галицького району міста Львова. Спосіб скоєння злочину нам дав можливість зрозуміти, що дана особа могла скоїти подібний злочин.
Зловмисник діяв спонтанно. Жертву обирав випадково. Нападав несподівано: наносив один чіткий удар ножем та втікав. На його рахунку - розбійний напад і хуліганство. Каже: вбивати нігерійця також не планував. Того вечора просто тинявся містом. Був добряче напідпитку. На трамвайній зупинці побачив темношкірого парубка. Чоловікові здалося, що той чіпляється до незнайомої дівчини.
Затриманий:
- Тут він не відпускає її, вона собі так шарпається, так свариться з ним, говорять щось таке на підвищених тонах. Ну, мені це не сподобалося, і це мене спровокувало.
Невдовзі під’їхав трамвай і зупинка майже знелюдніла. Залишилися тільки двоє підлітків та нігерієць з дівчиною. Лиходій витяг ножа і підскочив до хлопця.
Затриманий:
- Я коли наніс йому удар, я з місця цього самого втік. Подивився, що руки в крові трохи запачкані - я взяв той ніж, викинув на ранок, коли я вже зрозумів, що то щось не то, я думаю, ні, треба з місця тікати.
Затриманий вже відсидів за ґратами вісімнадцять років. І тепер має всі шанси звідти вже не вийти. Нині правоохоронці перевіряють його на причетність до інших злочинів, вчинених як на Львівщині, так і в інших областях.

Галина Лемішко, Юрій Котоус, Львівська область. НТН.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору