Рівне:

Створення та просування сайтів

Кому належить Рівненський зоопарк

Рівненська область 23-гру, 2009, 12:029 Lobanovskiy 870
Про існування Рівненського зоопарку відомо далеко за межами області, бо давно став він улюбленим місцем сімейного відпочинку для мешканців Рівненщини та інших регіонів. Однак кому належить цей зоологічний заклад, хто є його засновником, власником, вищим органом, уповноваженим управляти майном, довго з’ясовували аудитори КРУ в Рівненській області, які проводили там контрольний захід. Таких даних немає і в Положенні, на підставі якого здійснює свою фінансово-господарську діяльність зоопарк. В ході аудиту спеціалісти контрольно-ревізійної служби зафіксували, що даним Положенням не визначено права та обов’язки вищого органу управління, власника щодо управління зоопарком та контролю за його діяльністю.
Окрім недоліків у веденні правовстановлюючих документів та в організації внутрішнього контролю, аудитори виявили у фінансово-господарській діяльності закладу ряд порушень законодавства. Зокрема, факти понаднормового списання пального, порушення у нарахуванні і виплаті заробітної плати тощо. Загалом, аудитори КРУ в Рівненській області зафіксували там втрат фінансових і матеріальних ресурсів майже на 30 тисяч гривень.
Для покращання господарською діяльністю Рівненського зоопарку, аудиторами розроблено ряд відповідних пропозицій. Результати проведеного аудиту направлено міській владі.

Прес-служба КРУ в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору