Рівне:

Створення та просування сайтів

Донбас має бути розчарований своїм лідером

Суспільство 24-гру, 2009, 09:399 prov 930
Так висловилася Юлія Тимошенко щодо небажання лідера Партії регіонів Віктора Януковича взяти участь у дебатах на телеканалі “Україна” в п’ятницю, 18 грудня. Водночас проігнорував запрошення кандидатки і діючий Президент Віктор Ющенко.
– Чому Янукович боїться? – коментує народний депутат України Юрій Прокопчук. – Останні кілька років він спілкується тільки з “підготовленою” пресою й відповідає тільки на заготовлені Ганною Герман і вивчені питання. Янукович боявся показати свою неадекватність. На фоні динамічної Тимошенко, яка оперує цифрами й фактами, яка в одну хвилину може перейти від філософських узагальнень до таблиць і графіків, Янукович став би символом недолугості.
Крім того, переконаний нардеп, Віктор Янукович неодмінно отримав би запитання з приводу вкраденого “Межигір’я” та 140 гектарів землі.
– Він ховається від цієї теми, – стверджує Юрій Прокопчук, – для виправдання себе Янукович не має жодного аргументу, адже навіть документи щодо маєтку викрадені ним і сховані.
Тим часом Юлія Тимошенко в інтерв’ю всеукраїнським ЗМІ висловила сподівання, що звернеться публічно до Януковича, оскільки дебати повинні бути, і люди повинні просто почути думку кожного з кандидатів у президенти про те, що відбуватиметься в країні.
Микола Коломчук.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору