Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Спорт 02-сер, 2007, 17:219 prov 1 149
Сьоме місце посіла збірна команда області з футболу, складена на основі ”Штурм-МЕГУ”, на третіх літніх спортивних іграх України. У фінальній частині підопічні Миколи Філіна поступилися збірній Запорізької області (0:1) і не змогли поборотися за медалі. В наступному поєдинку рівняни програли з таким же рахунком Київській області. В боротьбі за сьоме місце збірна Рівненської області познущалася над колективом з Луганщини — 5:2.

***

Напередодні останньої кваліфікації на чемпіонат Європи з баскетболу збірна України прийняла участь у міжнародному турнірі в Естонії. У трьох поєдинках наша перша команда два матчі виграла та один програла і посіла друге місце. Лідерську гру показав вихованець рівненського баскетболу Сергій Ліщук. У першому матчі підопічні Віталія Лебединцева переграли господарів 70:68 і екс-пульсарівець набрав 27 очок і здійснив 12 підборів. У наступному поєдинку наша команда поступилася латишам — 69:80 — на рахунку чемпіона України 30 очок і 14 підборів. Заключну гру збірна України провела зі збірною Угорщини і здобула нелегку перемогу — 59:55 (на рахунку рівнянина дев’ять очок та тринадцять підборів).

***

Як і чотири роки тому, збірна команд України з волейболу посіла шосте місце на юніорському чемпіонаті світу. У матчі за 5-6 місця наша команда поступилася італійкам. У складі збірної виступали екс-гравці рівненської ”Регіни” Наталка та Валерія Гончарови (зараз захищають кольори московського ”Динамо”) та Олена Четверікова (”Сєвєродончанка” з Сєвєродонецька). Наталку організатори визнали кращою нападницею турніру. Проте її самовідданої гри не вистачило, аби команда потрапила у призери.

***

В Острозі завершився турнір у рамках Всеукраїнської універсіади з тенісу. На жаль, ”домашні” корти не допомогли рівненським спортсменам. Найкращий результат в Олександра Бережнюка, який став другим в особистому заліку. В парному заліку сестри Косарєви були шостими. В загальному заліку команда Рівного посіла шосте місце. Перемогу у змаганнях святкувала команда з Донецька.

***

У Червонограді відбувся другий етап особистого чемпіонату України зі спідвею. Без втрат його провів гонщик «Спідвей Клубу Трофимов» Ярослав Полюхович. Він набрав максимум очок — дванадцять. Наступні три місця — у господарів треку. На один пункт відстав від рівнянина Андрій Сіньковський, десять у доробку Петра Федика (обидва представляють червоноградський «Шахтар»). Дев’ять очок набрав представник місцевого клубу «Халдей-Україна» Володимир Тейгел. П’яте та шосте місця у гонщиків «СКТ» (Рівне) Станіслава Огородника (вісім очок) та Юрія Сироватки (сім). Після двох етапів у загальному заліку впевнено лідирує Ярослав Полюхович — 24 очки. На другому та третьому місцях червоноградці Володимир Тейгел (15 пунктів) та Андрій Карпов (14). З таким запасом рівнянину майже гарантоване чемпіонство. Проте всі крапки над «і» розставить третій етап, який має відбутися у Львові.

***

У російському місті Балаково відбувся меморіал пам’яті Євгена Лєошкіна, легендарного тренера місцевої «Турбіни». У напруженій боротьбі перемогу здобув Сергій Даркін, який у перезаїзді здолав опір Іллі Бондаренка (обоє набрали по чотирнадцять очок). Третім фінішував Макісим Калімуллін (13 пунктів). Українські гонщики Віктор Гайдим (п’ять очок), Олександр Бородай (чотири) та Михайло Онешко (одне) посіли відповідно десяте, одинадцяте та шістнадцяте місця.

***

Відбулися дві гонки у Міжнаціональній спідвейній лізі. В обох поєдинках перемогу святкували господарі. Октябрський «Лукойл» здолав «Салават» — 66:24. Найрезультативнішими у команд були Денис Гізатуллін у господарів — 15 очок, та Артем Щепін у гостей — 9. У Тольятті місцева «Мега-Лада» «розібралася» із балаковською командою СТМК «Турбіна» — 65:25. У переможців найкращим був Ілля Бондаренко — 12 очок, а у переможених — Олексій Гузаєв — вісім. Українські гонщики Віктор Гайдим та Олександр Бородай набрали відповідно три та чотири пункти.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору