Рівне:

Створення та просування сайтів

Юним спортсменам Волині вручили Кубок та Грамоту міністерства

Волинська область 28-гру, 2009, 08:509 Lobanovskiy 1 004
У 2009 році наймасштабнішим та найважливішим комплексним спортивним заходом України були V літні юнацькі спортивні ігри. За їх підсумками юні спортсмени Волині вибороли перше місце серед індивідуальних видів спорту та четверте зі спортивних ігор, здобувши 7 золотих, 7 срібних та 5 бронзових медалей.
Нещодавно на колегії Міністерсва України у справах сім’ї, молоді та спорту міністр Юрій Павленко вручив Кубок та Грамоту міністерсва за І місце у загальнокомандному заліку серед команд третьої групи областей начальнику управління у справах сім"ї, молоді та спорту облдержадміністрації Миколі Зайченку. Вітаємо!
До речі, відкриття V літніх юнацьких спортивних ігор України розпочалося змаганнями з дзюдо (16-18 лютого 2009 року) у Луцьку та продовжилося на території нашої області зональними змаганнями з футболу серед дівчат 1993-1994 років народження (21-24 квітня2009 року) у Ковелі. Фінальні змагання Всеукраїнського комплексного заходу з волейболу серед дівчат пройшли також в нашому обласному центрі з 9 по 16 вересня цього року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору