Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині серед учасників пробного тестування розіграно ноутбуки

Івано-Франківська область 30-гру, 2009, 10:359 Lobanovskiy 1 301
28 грудня в приміщенні Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти шляхом лотереї було проведено розіграш ноутбуків. На цінні подарунки претендували абітурієнти із семи областей України, що зареєструвались на пробне тестування, котре відбудеться в 2010 році.
Про це Провінційці повідомляє прес-служба голови ОДА.


Тож учні Івано-Франківської, Закарпатської, Тернопільської, Чернівецької, Черкаської, Київської областей та міста Києва, котрі вирішили спробувати свої сили у пробному тестуванні, отримали чудову нагоду отримати перед новорічно-різдвяними святами коштовні, а головне - корисні подарунки. За розіграшем призів за допомогою веб-конференції спостерігали представники 71 району із семи областей України, громадськість та представники засобів масової інформації, котрі знаходилися безпосередньо в Івано-Франківському регіональному центрі оцінювання якості освіти.
Також за прозорістю процедури розіграшу слідкували й засновники призів - голова Івано-Франківської ОДА Микола Васильович Палійчук та голова обласної ради Ігор Мирославович Олійник ("Ноутбук собі і рідній школі"), ректор Галицької академії Василь Іванович Савич ("Ноутбук собі і другові"). Саме вони підтримали ініціативу директора ІФРЦОЯО Богдана Томенчука заохотити учасників пробного тестування цінними призами. Акція мала на меті підвищити рівень активності учасників пробного тестування за допомогою Інтернету.
Голова облдержадміністрації Микола Палійчук вважає, що процедура пробного тестування буде для учнів корисною, тому її потрібно популяризовувати. «Це необхідно задля того, щоб згодом у дітей не виникало проблем у зв’язку з тим, що вони не готові до тестів, котрі вже будуть складатися безпосередньо після закінчення школи й поступленні до вищих навчальних закладів. Пробні тестування допомагають дітям перебороти страх, дають можливість потренуватися, випробувати власні сили». Голова обласної ради Ігор Олійник повідомив, що вважає запровадження тестування однією з найважливіших реформ держави. Адже саме вона забезпечила доступ до вищої освіти в залежності від рівня знань, а не матеріального становища абітурієнта.
Стосовно ж призів, то вони дісталися учням із центральних областей. У розіграші "Ноутбук - собі і рідній школі" перемогли Голік Аліна Валентинівна та її рідний Шаринський навчально-виховний комплекс (Черкаська область). Переможець та її навчальний заклад отримують від організаторів по ноутбуку. А власниками двох інших ноутбуків стали Матюшенко Олексій Сергійович та Михайліченко Христина Олександрівна. Переможці зможуть отримати свої призи безпосередньо в Івано-Франківській облдержадміністрації у перші дні нового року. Микола Палійчук та Ігор Олійник уже запросили щасливчиків на Прикарпаття, пообіцявши відшкодувати всі витрати, пов’язані з візитом.
До речі, оскільки випадок розпорядився так, що призи дістались представникам Київщини та Черкащини, керівництво області вирішило провести 20 січня ще один розіграш ноутбуків. Участь у ньому на цей раз братимуть лише абітурієнти Івано-Франківської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору