Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині збудують музейний комплекс

Рівненська область 04-січ, 2010, 08:499 Lobanovskiy 972
Проект майбутнього музею представники творчо-виробничої фірми «Архсервіс» презентували керівництву Рівненської області.
Голова облдержадміністрації Віктор Матчук повідомив, що орієнтовна вартість реалізації проекту складатиме 30 млн. гривень. На думку керівника Рівненщини, оскільки заповідник має статус «національного», то фінансування спорудження музею повинно забезпечуватись із державного бюджету.
За словами авторів проекту, музейний комплекс розташується із західної сторони монастиря напроти головного входу. Будівля нового музею складатиметься з двох корпусів. У південному розміщуватиметься експозиція з діарамою битви та десятьма експозиційними залами. У північному корпусі заплановані службові приміщення, бібліотека, конференц-зала та велика виставкова зала. Між корпусами буде влаштовано склепіння, в яке проглядатимуться з двох боків монастир та пам’ятник козакам, а над склепінням заплановано перехід, який єднатиме обидва корпуси та буде слугувати оглядовим майданчиком. Аби нова архітектурна споруда гармонійно вписалася в існуючий архітектурний ансамбль, приміщення музею заплановано побудувати в стилі українського барокко XVIII ст.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Сергій 07-січ, 13:43

Вигляди проектованого музею Берестецької битви. пропозиції його інтер"єрів можна оглянути на http://rivne-surenzh.com.ua/ua/news/
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору