Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина на кінець року отримала проблему у вигляді блокування рахунків органів місцевої влади у відділеннях казначейства

Рівненська область 05-січ, 2010, 11:319 Lobanovskiy 928
Голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук у програмі «Із Матчуком про головне» напередодні, у вечірньому ефірі телеканалу «Рівне-1» вкотре наголосив, що Рівненщина, як і решта областей України, на кінець року отримала проблему у вигляді блокування рахунків органів місцевої влади у відділеннях казначейства. – Станом на 28 грудня по Рівненській області чекали проплати по платіжних документах на суму 35,5 млн. грн.., станом на 29 грудня – 51 млн. грн.., і якщо така невтішна динаміка зберігатиметься і надалі, то вже через два дні область матиме «непроплат» на близько 100 млн. грн., - повідомив Віктор Матчук.

За словами керівника області, це проблемне питання піднімалося 28 грудня під час перебування в області глави уряду Юлії Тимошенко, але позитивного результату немає: - Реально у Державному бюджеті коштів на сьогодні немає. Якщо називати речі своїми іменами, то уряд сьогодні – банкрут, - констатував керівник Рівненщини. - Казначейство – це каса уряду. Якщо ви маєте рахунок у банку, на тому рахунку є кошти, і ви приходите в банк і кажете: проплатіть таку-то суму, а банк її не проплачує, – такий банк ми називаємо банкрутом. Відповідно, сьогодні про уряд можна говорити так. Це небезпечно, але не смертельно, тому що завжди є надія на завтрашній день. Можливо, надходження до бюджету дадуть нам шанс розрахуватися з тією заборгованістю, яка є. А, можливо, ні. Якщо ми не зможемо розрахуватися, тоді це буде означати, що значна частина тих людей, які сьогодні на об’єктах працюють у дві зміни, завтра не отримають за це заробітної платі», – зазначив Віктор Матчук.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору