Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівщина взяла шефство над кораблями та військовими частинами Військово-Морських Сил Збройних Сил України на 2010 рік

Львівська область 13-січ, 2010, 07:599 Lobanovskiy 962
12 січня 2010 року перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Валерій П’ятак та командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України адмірал Ігор Тенюх підписали договір про організацію шефства Львівської області над кораблями та військовими частинами Військово-Морських Сил Збройних Сил України на 2010 рік.

Згідно з підписаним договором, організовується надання шефської допомоги облдержадміністрацією Військово-Морським Силам Збройних Сил України, з метою розвитку стосунків та співробітництва у 2010 році відповідно до Указу Президента України від 28 березня 2006 р. №266/2006 “Про вдосконалення організації шефства над Військово-Морськими Силами Збройних Сил України”
Зокрема, обласна державна адміністрація закріпляє окремим розпорядженням міста і райони області за кораблями та військовими частинами та підтримує ініціативу міст і районів області та військових частин ВМС ЗС України з налагодження між ними шефських стосунків.
Львівська ОДА повинна сприяти підприємствам області у наданні допомоги у ремонті підшефних кораблів, військових містечок та берегових споруд, а також надавати допомогу в покращенні медичного обслуговування, організації санаторно-медичного лікування військовослужбовців ВМС.
Облдержадміністрація також має сприяти якісному відбору призовників для укомплектування підшефних військових частин відповідно до заявок ВМС та Міністерства оборони України.

У свою чергу, Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України повинно своєчасно забезпечувати заявку на призов у підшефні військові частини юнаків області та розподіляти їх в підшефні частини, а також надавати допомогу щодо військово-патріотичного виховання молоді.
Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України повинно відряджати військовослужбовців ВМС для роботи в складі призовних комісій при Львівському обласному військовому комісаріаті для якісного відбору призовників.
Термін дії договору встановлено до 31 грудня 2010 року з дня його підписання. Після закінчення терміну дії Договору його може бути продовжено або укладено на новий термін.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору