Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині хлопець пограбував та згвалтував родичку

Тернопільська область 13-січ, 2010, 08:169 Lobanovskiy 1 009
У доросле життя з гучним святкуванням. Юний мешканець Тернопільщини жадав відзначити 18-тиріччя з розмахом, але бракувало грошей. Вирішив награбувати на свято в сусідньому селі. За іронією долі, жертви виявилися родичами грабіжника. Сам не знав, що обчистив двоюрідну бабусю. А на завершення ще й зґвалтував стару.

Своє повноліття юний мешканець Тернопільщини вирішив відзначити по-дорослому: горілка, закуска, друзі, танці до ранку. От тільки грошей на бенкет не було. Хлопець школи не закінчив, роботи не шукав. По скарби поїхав до сусіднього села. Жертвою обрав літнє подружжя. На шурхіт біля вікна з кімнати вийшла 84-річна жінка.

Віталій Максимов, керівник УМВС України в Тернопільській області:

- Заліз в будинок цей, почав катувати цю жінку, наніс 9 ножових поранень. вона втратила свідомість і, дякуючи тільки тому, що він думав, що він її вже вбив, він забрав ці гроші.

Завадити злочинцю паралізований господар не міг. Обличчя юнака не бачив, кілька років тому втратив зір. Лише безпорадно чув, що відбувається за дверима. Молодик забрав усе, що було: майже шість тисяч гривень. А на додачу ще й зґвалтував поранену стареньку. Задоволений й розбагатілий повернувся до рідного села. Але відсвяткувати день народження не встиг. Гарячим слідом правоохоронці затримали злочинця.

Затриманий:

- Не хватало грошей. У мене був день народження. Думав підзаробити.

Під час слідства з’ясували шокуючий факт: молодик зґвалтував родичку. Жертвою виявилася мати його рідної тітки.

Тетяна Ременовська, керівник відділу Зборівського РВ міліції:

- У вчиненому молодий чоловік зізнався, але по його очах не було видно ні каяття, нічого такого, щоб він зрозумів, що дійсно він вчинив страшний злочин.

Своє повноліття юнак зустрів у слідчому ізоляторі, без гостей, без горілки. За розбійне пограбування йому світить 12 років позбавлення волі.

Інна Дудченко, Сергій Шворников, Тернопільська область, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору