Рівне:

Створення та просування сайтів

Наші за кордоном

Спорт 26-лип, 2007, 12:339 prov 1 255
В бельгійському Антверпені відбувся чемпіонат Європи з плавання серед юніорів. Вдало виступила на ньому рівнянка Катерина Дікіджі. На дистанціях 50 та 100 метрів вільним стилем підопічна Олега Шеремета була першою і встановила два юніорські рекорди України.

***

Останні приготування проводить збірна України з баскетболу перед додатковою кваліфікацією на ЄВРО-2007. Одним з таких етапів стала участь першої команди у міжнародному турнірі у Києві. Поступившись у першій грі Україні-2, підопічні Віталія Лебединцева змогли виграти у Білорусі та Росії-2 і стати переможцями. У всіх трьох матчах лідером у збірній був вихованець рівненського баскетболу Сергій Ліщук. У першому поєдинку Україна-1 — Україна-2 (59:73), наш земляк набрав 21 очоко, зробив сім підборів та поставив два блок-шоти. В наступних він не зменшував “обертів”: Україна — Білорусь — 88:61 (у доробку Сергія 15 очок, чотири підбори та два перехоплення), Україна — Росія-2 — 81:73 (на рахунку рівнянина 21 очко, сім підборів та два блок-шоти). Наприкінці заключної гри Сергій Ліщук отримав травму. За попереднім діагнозом лікарів — сильне забиття спини.

***

Рівнянин Олег Омельчук у складі збірної команди України на чемпіонаті Європи зі стрільби у вправі ПМ-6 став бронзовим призером. Вихованець Сергія Бондаря набрав найбільше очок у команді (559) у стрільбі з пістолета на 50 метрів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору