Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині відбувся Всеукраїнський конкурс мистецтв для дітей "Різдвяні канікули "

Львівська область 14-січ, 2010, 12:379 Lobanovskiy 1 180
Головне управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації з метою відродження етнонаціональної культури, утвердження духовних цінностей українського народу, залучення дітей та юнацтва до вивчення та популяризації кращих зразків традиційного народного та сучасного українського мистецтва з 15 грудня 2009 року до 11. січня 2010 року організувало проведення ХІХ фестивалю - конкурсу мистецтв для дітей та юнацтва "Різдвяні канікули ", який має статус Всеукраїнського.

ХІХ дитячо – юнацький фестиваль "Різдвяні канікули " проведено у номінаціях: вокальні ансамблі, малі вокальні форми, індивідуальні виконавці (солісти) у жанрі класичної музики, вокально-хореографічні, фольклорні колективи вокальні ансамблі, троїсті музики, колективи народного танцю, колективи та окремі виконавці сучасного напрямку танцювального мистецтва, естрадні гурти та окремі виконавці з різних напрямків сучасної музики, читці.

У фестивалі "Різдвяні канікули " взяли участь 1070 учасників та колективів із загальноосвітніх та позшкільних навчальних закладів 20 районів та міст області: Бродівського, Буського, Дрогобицького, Жовківського, Жидачівського, Кам’янка- Бузького, Золочівського, Миколаївського, Мостиського, Перемишлянського, Радехівського, Самбірського, Сколівського, Сокальського, Стрийського, Яворівського районів, м.м. Львова, Дрогобича, Червонограда, Нового Роздолу.

У гала - концерті фестивалю, який відбувся 11 січня 2010 року в Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, взяли участь 60 колективів і солістів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Львівщини. З вітальним словом до учасників вищеназваного гала – концерту звернувся заступник голови Львівської облдержадміністрації Ігор Держко, який відзначив великий вплив народного мистецтва у вихованні учнівської молоді та її роль у розбудові незалежної України.

Оргкомітетом фестивалю проводиться робота щодо проведення у 2011 році ювілейного - ХХ дитячо – юнацького фестивалю "Різдвяні канікули " .
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору