Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині арештовано торгівця людьми

Рівненська область 19-січ, 2010, 09:249 Lobanovskiy 741
Троє молодиць із Рівненщини збиралися на тяжкі закордонні заробітки. Добре знали, куди й навіщо їдуть. Так би й стали повіями, та шлях до професії їм закрили міліціонери. Принаймні, поки що.
В обідню пору на пероні залізничного вокзалу Рівного на потяг "Ковель-Москва" чекали чоловік та три молоді жінки. Сісти у вагон вони не встигли - заарештувала міліція. Оперативники мали інформацію, що затриманий 43-річний Анатолій постачає жінок московським сутенерам.
Василь Сиротинський, заступник керівника відділу УМВС України в Рівненській області:
- Була затримана особа при спробі вивозу мешканок Рівненкьої області в Російську Федерацію для подальшого продажу с метою сексуальної експлуатації. Вилучені паспорти, квитки, які він придбав для переправлення вказаних осіб в Росію.
Чоловік намагався ввести слідчих в оману. Казав, що дівчата мали працювати в Москві продавчинями.
Анатолій, затриманий:
- А там яка робота для них повинна була бути?
- Продавцями в магазинах.
- То есть, секспослуги вони там не повинні були...?
- Я не знаю.
Три жінки, які збиралися з Анатолієм до Росії, виявилися багатослівнішими. Свого знайомого здали відразу. Сказали, що добре знають, куди і навіщо їхали.
Затримана:
- Я познайомилася з ним в районі автовокзалу в червні місяці минулого року. Він запропонував надавати секспослуги за винагороду. Я місяць я мала отримувати 4-5 тисяч доларів.
Пізніше розкрутили й самого звідника. Той зізнався, що відправив до Москви шістьох жінок, за кожну з яких отримав близько тисячі доларів.
Василь Сиротинський, заступник керівника відділу УМВС України в Рівненській області:
- На даний час ми володіємо інформацією, що дана особа займалась такою діяльністю, тобто поставляла жінок для сексуальної експлуатації до Росії протягом півроку. На даний час порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ст. 149, це - торгівля людьми.

З Рівненської області. Тетяна Корпусова, Марина Нонка, НТН.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору