Рівне:

Створення та просування сайтів

До прокуратури Рівненщини надійшло 20 заяв та повідомлень про порушення пов’язаних з проведенням виборів Президента України

Рівненська область 19-січ, 2010, 09:279 Lobanovskiy 881
У зв’язку з проведенням виборів Президента України до органів прокуратури Рівненської області на сьогоднішній день надійшло 20 заяв та повідомлень про порушення, пов'язані з цим процесом, з них 6 - скеровано за належністю до відповідних окружних виборчих комісій.
Так, у прокуратуру Сарненського району звернувся офіційний спостерігач із заявою про те, що член однієї із дільничних виборчих комісій видав для голосування одній особі два виборчих бюлетені. А до прокуратури Рівненського району надійшло повідомлення про те, що під час голосування на одній із виборчій дільниці громадянин пропонував шляхом підкупу голосувати за певного кандидата у Президенти України.
За вказаними фактами органами прокуратури проводяться дослідчі перевірки.
Крім того, до прокуратури області надійшло 6 матеріалів УСБУ в області за фактом створення передумов до перешкоджання здійсненню виборчого права громадянами України, а саме - щодо подання окремими особами в мережу Інтернет оголошень з пропозицією про продаж голосів. За вказаними матеріалами органами прокуратури області проводяться перевірки в порядку ст.97 КПК України.
Стан додержання вимог виборчого законодавства перебуває на постійному контролі прокуратури області.

Прес-служба прокуратури області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору