Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 21-січ, 2010, 09:509 prov 989
Відбулися чергові матчі першості України з баскетболу серед жінок у вищий лізі. Рівненський БК “Сузір’я-НУВГП” вдома приймав тернопільський “Універ” і двічі переміг — 90:57 (28:22, 24:10, 16:11, 22:14) та 89:56 (26:14, 16:9, 24:15, 23:18). Найрезультативнішими першого ігрового дня у рівнянок були Вікторія Климюк — 24 очки, Ганна Єремейчук — 23, Олена Бондар — 16, а наступного — Вікторія Климюк — 20, Оксана Гомон — 19, Ганна Єремейчук — 18.
Результати решти ігор: “ПНУ” (Івано-Франківськ) — “ТІМ-СКУФ” (Київ) — 17:118 та 22:81. У турнірній таблиці лідирує “ТІМ-Скуф” — десять перемог у десяти матчах (20 пунктів). На два очки менше у рівнянок — вісім перемог у десяти матчах.
***
Перше коло чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги БК-93 “Пульсар” завершить матчами на виїзді. Вчора, 20 січня, підопічні Михайла Переверзія грали у Донецьку проти місцевого БК, а завтра в Маріуполі зустрінуться з “Азовмашем”.
***
Вдала гра рівнянина Сергія Ліщука все одно не дозволила іспанській “Валенсії” здобути чергову перемогу в чемпіонаті Іспанії. У вісімнадцятому турі вона на виїзді поступилася “Естудиантесу” — 76:88. За 21-ну хвилину перебування на майданчику Сергій Ліщук набрав дванадцять очок й здійснив п’ять підборів.
***
Минулого тижня міське управління спорту відзначало кращих. Серед кращих спортсменів з олімпійських видів спорту: Олена Басанова та Валентина Грицюк (пляжний волейбол), Надія Гуменюк (плавання), Іванна Крупеня (бокс), Олег Омельчук та Андрій Сокол (стрільба кульова), Євгенія Черній (спортивна гімнастика), Ілля Шемосюк (баскетбол, Ольга Суха (дзюдо) та Ольга Полюк (фрістайл). Кращими тренерами з олімпійських видів спорту стали: Сергій Бондар (стрільба кульова), Євгенія Іванова (плавання), Олена Коротєєва (спортивна гімнастика), Олександр Мартиненко (бокс), Петро Подгурський (волейбол), Михайло Романкевич (дзюдо), Сергій Тимчак (пляжний волейбол), Анатолій Чаюк (велоспорт на шосе), Володимир Судимак (бейсбол та софтбол), Михайло Переверзій (баскетбол).
Кращими спортсменами з неолімпійських видів спорту є: Ігор Гуцалюк та Роман Кроль (кікбоксинг), Ольга Дорощук (карате, годзюрю), Артем Качановський (го), Іван Лук’янчук (армспорт), Оксана Маліновська (гирьовий спорт), Іван Щевич та Богдан Дем’янчук (риболовний спорт). Серед кращих тренерів з неолімпійських видів спорту відзначили: Олега Германа, Ростислава Саєнка (кікбоксінг), Анатолія Гірака (карате, гюдзюрю), Євгена Комаревича (гирьовий спорт), Ігоря Родзяка (регбі), Віктора Сидоровича (карате, фудокан), Віктора Шевчука (го), Олександра Комаречива (армспорт).
Відмічено досягнення спортсменів — Ярини Матло (плавання), Василя Ажнюка та Сергія Фролова (футбол) та тренерів облцентру “Інваспорт” — Володимира Чиркова (футбол) та Ольги Палюх (плавання).

***
У суботу стартувала відкрита зимова першість Рівного з футболу пам’яті Володимира Шморгуна. На старт змагань вийшло 32 команди, які поділені на три групи. Зональні змагання проходять на запасному полі стадіону “Авангард” (одинадцять команд), на стадіоні “Хімік” (дванадцять колективів) та на футбольному полі стадіону “Олімп”, що на вулиці Набережна (одинадцять команд).
***
Єдина представниця Рівного на Олімпійських іграх у Ванкувері Ольга Полюк взяла участь на етапі Кубку світу з фрістайлу. В американському місті Дір Веллі вона була двадцять другою. Проте головні змагання попереду. Завдання тренерів нашої команди — вивести спортсменів на пік форми до Ігор-2010. Після змагань у Дір Веллі українські акробати будуть мати можливість підготуватися до Олімпіади, коли братимуть участь в етапах Кубку світу в американському Лейк-Плесіді (22 січня) і канадському Монт Гебріелі (30 січня).
***
Як ми повідомляли, на оглядинах у ФК “Львів”, який зараз знаходиться у Криму, перебуває три гравці нашої команди. Це воротар Антон Ситніков, захисник Дмитро Бєлов та півзахисник Роман Мачуленко. Львів’яни провели два товариські поєдинки із сімферопольською “Таврією” та луцькою “Волинню”. В обох матчах ФК “Львів” поступився з однаковим рахунком — 1:3. Із запрошених рівнян на футбольному полі з’являвся лише Антон Ситников. Екс-воротар “Вереса” в обох поєдинках стояв весь другий тайм.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору