Рівне:

Створення та просування сайтів

Тернопільські міліціонери затримали нелюда, котрий влаштував криваву різанину біля розважального закладу

Тернопільська область 22-січ, 2010, 09:509 Lobanovskiy 916
У Тернополі працівники міліції за «гарячими» слідами розкрили важкий злочин. Трагедія сталася рано-вранці неподалік одного з місцевих барів. Від ножових поранень просто на вулиці помер молодий тернополянин. Того ж дня правоохоронці затримали підозрюваного у вчиненні жорстокого злочину – 33-річного жителя обласного центру.

Як розповіла заступник начальника слідчого відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров‘я особи, слідчого управління обласної міліції Олександра Гриньків, до трагедії, найімовірніше призвів конфлікт, який розгорівся між загиблим та підозрюваним напередодні. Молоді люди відпочивали у барі, хоча були незнайомі, проте, зі слів очевидців, разом пили пиво, про щось розмовляли. Згодом між ними виникла сварка. Здавалося б, ситуація владналася, коли підозрюваний покинув розважальний заклад і подався додому. Та насправді це стало початком кривавої різанини. За попередніми даними, зловмисник й справді подався додому, тільки для того, аби взяти кухонний ніж і повернутися до бару.

Було близько п’ятої години ранку, коли 25-річний тернополянин разом зі своїм братом вийшли з бару, бо заклад зачинявся, і стали зупиняти таксі. Раптом до них підбіг 33-річний чоловік і вийняв ніж. Юнак, зрозумівши, що нападник озброєний, кинувся кликати на допомогу охоронця бару. Саме цей момент став фатальним для його старшого брата. Нелюд жорстоко став завдавати ножових поранень молодому чоловікові. Нещасний намагався втекти та чотири проникаючі поранення в серце звалило його на землю. Зловмисник мав намір позбавити життя потерпілого, бо бив ножем доти, допоки нещасний перестав чинити будь-який спротив.

Коли ж молодший брат разом з охоронцем вибігли на вулицю, то застали страшну картину – потерпілий лежав на проїжджій частині вулиці в калюжі крові. Медики, що прибули на виклик, на жаль, нічим нещасному допомогти не змогли. Від отриманих ножових поранень молодий чоловік помер. Оперативники за «гарячими» слідами затримали підозрюваного у вбивстві. Йому інкримінують статтю 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.



Петро Колісник

Відділ зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору