Рівне:

Створення та просування сайтів

Жіночий бізнес

Рівненська область 22-січ, 2010, 12:309 prov 1 349
У Рівному в рамках Проекту ЄС та Міжнародного бюро праці (МБП) «Рівність жінок і чоловіків у світі праці» передбачається провести навчання підприємництву для 40 жінок на основі розробленої МБП тренінгової програми «Розпочни свій бізнес».
Розроблена МБП тренінгова програма «Розпочни свій бізнес» впроваджується за стандартами МБП досвідченими тренерами, сертифікованими Міжнародним бюро праці. Протягом п’ятиденного тренінгу учасниці здобудуть необхідні для становлення власної справи знання та навички. Програма передбачає вивчення таких аспектів бізнесу: складання бізнес-плану, маркетингового плану, робота з персоналом, пошук джерел стартового капіталу, фінансове планування. Учасниці отримають практичні посібники, якими надалі зможуть користуватись, самостійно вирішуючи ті чи інші питання, що постають перед людиною, яка розпочинає свій бізнес.
Семінар проходитиме у місті Рівне з „01” по „05” лютого 2010р. (перший семінар-тренінг) та з „08” по „12” лютого 2010р. (другий семінар-тренінг) в приміщенні Обласного виставково-ділового центру Рівненської ОДА (каб. 201).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору