Рівне:

Створення та просування сайтів

У Тернополі звичайна сварка в барі закінчилась вбивством

Тернопільська область 25-січ, 2010, 08:409 Lobanovskiy 1 119
Гуляли аж до ранку, зачепилися з сусідами в барі, й додому вже не дійшли. Звичайна сварка захмелілих і молодих у розважальному закладі Тернополя закінчилася кривавою розправою.
Двері цього бару відкриті з ночі. О п’ятій ранку між захмелілими хлопцями двох різних компаній виникла сварка. Суперечки в барі - справа звична. Відвідувачі втихомирилися й цього разу. Але не надовго.
Михайло Денисовський, керівник Тернопільського МВ міліції:
- Під час конфлікту в одній із груп знаходився раніше судимий, сім з половиною років провів в місцях позбавлення волі. Нібито, цей конфлікт вони між собою улагодили, не було ніяких, нібито, казусів між ними, і вони розійшлися.
Першим пішов колишній тюряжник. Викликав таксі й поїхав додому. Але лише для того, щоб узяти кухняного ножа. Потім повернувся до бару, й чекав на своїх кривдників біля входу. Щойно недруги - двоє братів - вийшли з приміщення, чоловік дістав зброю. Молодший одразу побіг до охоронця закладу. Старший - лишився з убивцею. Чотири удари в серце. Хлопець помер ще до приїзду швидкої. Нападник одразу зник. Та за дві години він був уже у відділку.
Олександра Гриньків, заступник керівника відділу УМВС України в Тернопільській області:
- Порушено кримінальну справу за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України, тобто, умисне вбивство, за яке передбачено покарання у виді від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Чому посварилися молодики - невідомо. Тепер згадуватимуть один одного ціле життя: хто у в’язниці, хто - над останніми знімками рідної людини.

Інна Дудченко, Сергій Шворников, Тернопіль, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору