Рівне:

Створення та просування сайтів

Компанія Рейкарц відкрила перший готель у Львові

Львівська область 25-січ, 2010, 10:199 Lobanovskiy 1 163
У Львові свої двері для клієнтів відкрив готель Reikartz Дворжец Львів – перший заклад українсько-бельгійської мережі Reikartz Hotels & Resorts у місті. Це ще один готель, який обслуговуватиме гостей Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це повідомив директор департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Олег Засадний.
«Основний лейтмотив у стилізації готелю – історія залізниці. Ми зробили тематичну добірку картин для інтер’єру закладу та розробили особливу концепцію для ресторану – вигляд та атмосфера, якого створюють ілюзію вагона-ресторану потяга. Ціна невисока, а рівень послуг пропонуємо найкращий», – розповів керуючий готелем Дмитро Семків.
Однією із найбільш важливих вимог в туристичному бізнесі є наявність в номерах готелю сейфів http://4hotel.com.ua/hotelne-obladnannya/seif.html. Готельні комплекси, які претендують на рівень відзнаки в 4 або 5 зірок зобов’язані мати сейф в кожному номері.
У двох корпусах готелю – 52 номери, серед яких 6 – класу «люкс», 6 – «суперіор», 38 – стандартних та 2 – «класик». Вартість проживання в одномісному номері Reikartz Дворжец Львів обійдеться у 550 грн, у «люксі» - 1350 грн.

Першими клієнтами готелю стали гості та учасники дев’ятого міжнародного фестивалю «Jazz Bez», який нещодавно відбувся у Львові. Через два роки – тут проживатимуть гості ЄВРО 2012. Готель підписав угоду із UEFA EURO 2012™ Accommodation Agency Ukraine на бронювання 52 номерів категорії 4* у період проведення Чемпіонату.

«Відкриття готелю Reikartz Дворжец Львів свідчить про зацікавленість іноземних інвесторів нашим туристичним потенціалом і водночас є ще одним підтвердження того, що ми вчасно виконаємо всі гарантії та вимоги УЄФА», – прокоментував директор департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Олег Засадний.
Довідка

Компанія Reikartz з’явилась в Україні в 2003 році. Перший готель мережі Reikartz Hotels & Resorts – «Reikartz Карпати» відкрили у 2008 році в селищі Жденієво. У серпні 2009 року один з кращих готелів Кіровограда - готель «Лондон» також перейшов в управління компанії.

Зараз ведуться роботи з будівництва готелю у східному регіоні країни. У планах мережі на поточний рік – відкриття ще одного бізнес-готелю у Львові та в Одесі.

Стратегічним завданням мережі Reikartz Hotels & Resorts на найближчі п’ять років є відкриття до двадцяти готелів в найбільших містах та курортах України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору