Рівне:

Створення та просування сайтів

На Буковині СБУ затримала "на гарячому" хабарника в медичній сфері

Чернівецька область 26-січ, 2010, 08:389 Lobanovskiy 945
Телефон довіри СБУ для звернення громадян України щодо забезпечення законності виборів президента України (044) 235 - 63 - 67
11 січня цього року співробітники СБУ у результаті реалізації спільних з іншими правоохоронними органами заходів з протидії корупції в медичній сфері затримали «на гарячому» під час отримання хабара начальника відділу кадрів однієї із центральних районних лікарень Чернівецької області.
Незаконну винагороду хабарник, зловживаючи своїм службовим становищем, вимагав у громадянки, яка намагалася влаштуватися у цей медичний заклад на посаду медичної сестри.
Зловмисника затримано у службовому кабінеті під час отримання ним хабара в розмірі 900 доларів США.
За матеріалами Управління СБ України в Чернівецькій області прокуратурою стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 368 (одержання хабара у великому розмірі) Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
Наразі стосовно зловмисника обрано запобіжний захід – підписку про невиїзд.
Триває слідство.

Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору