Рівне:

Створення та просування сайтів

Різке похолодання призупинило навчальний процес на Прикарпатті

Івано-Франківська область 26-січ, 2010, 08:409 Lobanovskiy 912
Сильні морози стали причиною для призупинення навчання у школах Прикарпаття. Вже сьогодні, у понеділок, залишилися вдома школярі з дев’яти районів області. Про це повідомила начальник головного управління освіти і науки облдержадміністрації Зінаїда Болюк.
«Згідно санітарних вимог, якщо температура повітря є нижчою 20 градусів морозу і вологість при цьому - більш ніж 80%, то учні початкових класів не навчаються, - наголосила Зінаїда Андріївна. – Якщо на вулиці буде нижче 24 градусів морозу, то не навчатимуться учні 5-11 класів. А сьогодні в окремих населених пунктах області було зафіксовано навіть 33 градуси морозу. Тому навчання там призупинили вже зараз. В Івано-Франківську ж у понеділок не вчилися лише учні початкових класів.» Упродовж двох днів, до четверга (за прогнозами синоптиків саме стільки часу протримаються морози) не будуть вчитися і старшокласники.
А ось режим навчання у професійно-технічних, вищих навчальних закладах, школах-інтернатах не зазнає змін. Працюватимуть і дитячі садочки. Адже, як пояснила Зінаїда Болюк, у цих освітніх установах створено закритий процес навчання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору