Рівне:

Створення та просування сайтів

У березні-квітні російська мова стане офіційної в Україні, - запевнив Янукович

Політика 29-січ, 2010, 14:179 prov 2 401
Віктор Янукович заявив, що разі обрання його Президентом надасть російській мові статусу офіційної не пізніше березня-квітня цього року. Про це лідер Партії регіонів заявив 28 січня під час прямого ефіру телемосту «Сімферополь – регіони», передає «Новий регіон».
У березні-квітні російська мова стане офіційної в Україні, - запевнив Янукович

«У нас готовий законопроект, який передбачає імплементацію Європейської хартії. Цей законопроект передбачає введення російської мови в діловодство у всіх сферах життя – в школах, в освіті, в медицині, судочинстві, державних установах», - заявив Янукович, відповідаючи на питання кримчан.
«При цьому можете бути спокійними: ми цей закон приймемо не пізніше березня-квітня місяця», - запевнив він.
Під час телемосту не обійшлося і без казусів. Янукович вкотре здивував своїми «пізнаннями» літератури. Він оголосив відомого російського письменника та драматурга, прекрасним українським поетом.
«Чехов – великий український, російський письменник», - заявив Янукович і пообіцяв, що після виборів підпише Указ про святкування ювілею Чехова, «тому що Чехов, це великий і чудовий поет».
Як відомо, Антон Чехов народився 150 років тому, 29 січня 1860 року в Таганрозі. У м. Ялта (АР Крим) знаходиться дім-музей Чехова.

http://www.nr2.ru/crimea/267457.html
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору