Рівне:

Створення та просування сайтів

Луцьк приєднається до проекту «Розвиток громад»

Волинська область 01-лют, 2010, 13:459 Lobanovskiy 882
Начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради Тетяна Ленартович зустрілася з координатором Проекту «Розвиток громад» Корпусу миру США в Україні Маратом Кюрчевським. Вони розглянули можливість участі міста Луцька у проекті «Розвиток громад», зокрема, запрошення добровольця Корпусу Миру для роботи в органах місцевого самоврядування, громадських організаціях та освітніх і навчальних закладах міста.
Мета проекту «Розвиток громад» -- сприяння добровольців у соціальному та економічному розвитку на місцевому рівні, а також сприяння сталому розвитку місцевих організацій та міжгалузевому співробітництву між громадськими, урядовими та приватним секторами.
Запрошуємо громадські організації міста, які в рамках проекту «Розвиток громад» бажають співпрацювати з добровольцем Корпусу миру, впродовж тижня звертатись в управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності за більш детальною інформацією за телефоном 777905.

Довідково:
Корпус Миру США в Україні було засновано у 1992 році, коли український Президент Леонід Кравчук та американський Президент Джордж Буш підписали двосторонню угоду про започаткування Корпусу миру США в Україні.
Серед заходів, які проводять добровольці проекту «Розвиток громад»: організація соціальних підприємств, заснування бізнес-центрів, підтримка зеленого туризму, проведення екологічних заходів, створення маркетингових матеріалів, проведення громадських зустрічей, розробка програм для людей з обмеженими можливостями тощо.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору