Рівне:

Створення та просування сайтів

В Івано-Франківську затримано з наявним викрадачів газових котлів

Івано-Франківська область 02-лют, 2010, 08:049 Lobanovskiy 1 126
Працівники івано-франківської міліції припинили злочинну діяльність ще однієї групи осіб, які скоювали крадіжки опалювального обладнання в обласному центрі. Правоохоронці “на гарячому” затримали зловмисників, які уночі проникли до квартири у новозбудованій багатоповерхівці, демонтували газовий котел та через вікно витягнули його на вулицю. Чоловіки уже збиралися покинути місце скоєння злочину, коли цілком несподівано були затримані міліціонерами патрульної служби.

Затриманими виявилися двоє місцевих мешканців віком 42 та 32 роки. Невдовзі правоохоронці встановили особу і третього спільника – 30-річного жителя Тисменицького району та затримали його. Усі троє вже мають досвід кримінальної відповідальності за скоєння майнових посягань. У затриманих вилучено знаряддя, яке використовувалося для вчинення крадіжок.

Як з’ясовано, цієї ж ночі зловмисники намагалися викрасти газовий котел у ще одному помешканні у цьому ж будинку. Крім того, працівники міліції мають ґрунтовні підстави вважати затриманих причетними до вчинення ще двох аналогічних злочинів, скоєних в Івано-Франківську торік.

Додамо, що це вже третя група, що так би мовити, спеціалізувалася на крадіжках опалювального обладнання, затримана на території Прикарпаття протягом останнього року.



Зорина Кречко

СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору