Рівне:

Створення та просування сайтів

Військовослужбовці окремого розвідувального батальйону 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України відсвяткували 65-ту річницю з дня заснування частини

Останні новини 10-кві, 2008, 11:269 prov 3 082
9 квітня окремий розвідувальний батальйон 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, що дислокується у Рівному, відзначив 65-річчя з дня заснування.
У святкових заходах з нагоди цієї визначної дати взяли участь начальник штабу 13-го армійського корпусу полковник Ігор Колесник, голова Рівненської міської ради організації ветеранів України Аркадій Абушевич, духовний наставник воїнів-розвідників отець Вадим, а також рідні і близькі військовослужбовців.
Окремо своїх бойових друзів-розвідників привітав їх колега командир “сусіднього” окремого розвідувального батальйону 8-го армійського корпусу майор Дмитро Гарпінюк.
Під час урочистостей на плацу військової частини зі святковим дефіле виступив оркестр об’єднання, студенти Рівненського державного гуманітарного університету виконали для військових сучасні пісні, а вихованці Рівненського аграрного державного коледжу показали танець з акробатичними елементами.
У свою чергу військовослужбовці роти глибинної розвідки продемонстрували гостям свою майстерність та вишкіл у виконанні прийомів рукопашного бою, силові вправи.
А напередодні святкування 65-річчя з дня створення частини, воїни-розвідники влаштували для молоді Рівного День відкритих дверей. Більше 1000 учнів шкіл, професійно-технічних училищ та ліцеїв Рівненщини відвідали розташування батальйону розвідників, ознайомилися зі специфікою діяльності розвідувальних підрозділів Збройних Сил України, зразками стрілецької та спеціальної зброї, приладами розвідки, бронетехнікою, умовами проживання та харчування військовослужбовців.
Також юнакам розповіли про сучасний стан та основні етапи реформування Збройних Сил України, зокрема, детально ознайомили з перевагами військової служби за контрактом.
Як підкреслив під час спілкування з молоддю командир окремого розвідувального батальйону майор Петро Якимець, служити у розвідувальному батальйоні відповідально й почесно.
– Серед військовослужбовців нашого підрозділу більше половини солдат і сержантів – військовослужбовці-контрактники, які спільно зі строковиками виконують складні завдання, передають їм багатолітній досвід набутий як на території нашої держави, так по за її межами під час виконання миротворчих місій, - зазначив майор Петро Якимець.
За словами комбата, командири рот і взводів намагаються бути поруч зі своїми підлеглими не тільки у службовий час. Прикладом цього є проведення екскурсій для військовослужбовців та членів їхніх сімей до музеїв, виставкових центрів, паломництва до духовних святинь України.
- Такі заходи значно підвищують довіру підлеглих до командирів, з якими їм разом ходити у розвідку, - підкреслив майор Петро Якимець.
Схожі новини
Коментарі - всього 2

Дима 09-чер, 21:41

Так оно так только на счет контрактников переборщили дело в том что контрактники служат щас только те которім деватся уже некуда и их единиці а не половина.Даже если думать логически то на 1000гр даже прожить нельзя гражданскому человеку а тут полевые выходы бесконечные наряды через сутки-двое при такои службе нужны витамины и конечно финансы а так только красивые слова по праздникам...

vointel 24-січ, 08:03

Слов красивых много, но КОНТРАКТНИКИ СЛУЖАТ (хорошо служат) даже при таком мизере денежного обеспечения.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору