Рівне:

Створення та просування сайтів

За милостиню двоє буковинців «віддячили» пенсіонерці розбійним нападом

Чернівецька область 04-лют, 2010, 14:519 Lobanovskiy 1 086
31 січня до Глибоцького райвідділу міліції звернулася 74-річна мешканка с. Купка, яка повідомила, що напередодні увечері до її будинку, шляхом пошкодження замка дверей, проникли двоє невідомих де застосувавши фізичне насилля заволоділи її грошима у сумі 1500 гривень. Внаслідок отриманих травм потерпіла була госпіталізована до Глибоцької центральної районної лікарні, де знаходиться і нині.

Працівники сектору карного розшуку Глибоцького райвідділу міліції у ході оперативно-розшукових заходів за скоєння цього злочину затримали 22-річного односельчанина заявниці, який, до речі, вже й раніше мав проблеми із Законом. Він був двічі судимий за скоєння крадіжок, і в останнє умовний термін отримав у 2007 році. Встановлено й іншого учасника нападу, і нині правоохоронці вживають активні заходи по його затриманню. Як встановили співробітники міліції, того вечора хлопці разом випивали, після чого і визрів злочинний план. До кого йти вирішили майже одразу. Один із них частенько жебракував і просив милостиню, і коли він заходив до 74-річної пенсіонерки та ніколи не відмовляла і завжди чим могла допомагала, тож хлопець бував у будинку цієї жінки і знав обстановку. Озброївшись виламаним штахетом із забору, вони зламали замок, увірвались у будинок де почали вимагати гроші в старенької і при цьому завдавали удари палицями по голові, в кінці кінців жінка не витримала тортур і віддала останні гроші - 1500 гривень.

Наразі затриманий перебуває у камері ізолятора тимчасового тримання, а співробітники міліції перевіряють його на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території області, адже за попередніми даними він причетний ще й до грабунку у Сторожинецькому районі. За цим фактом порушено кримінальну справу за третьою частиною статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.


Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору