Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 11-лют, 2010, 10:139 prov 1 314
Черговий виграш здобула “Валенсія” у чемпіонаті Іспанії ACB Liga, перегравши вдома “Гранаду” — 87:67. Свій внесок, а це одинадцять пунктів, у неї зробив рівнянин Сергій Ліщук.
***
Вчора та сьогодні рівненська “Регіна” провела перші матчі другого етапу першості України з волейболу серед жінок у вищій лізі. Вдома підопічні Валерія Слєпцова приймали командну “Сєвєродончанку-2” з Сєвєродонецька. В іншій парі вінницький “Медуніверситет-Олімп” прийматиме “Керкінітіду” з Євпаторії. На другому етапі команди зіграють по дві гри на виїзді та вдома. Другий етап команди розпочинають з наступним доробком: “Керкінітіда” та “Медуніверситет-Олімп” — по 3 очки, “Регіна-МЕГУ” та “Сєвєродончанка-2” — по 2.
***
Триває відкрита зимова першість Рівного з футболу, присвячена пам’яті Володимира Шморгуна. У суботу та неділю зіграли матчі сьомого та восьмого турів, в яких були зафіксовані наступні результати:
Стадіон “Олімп”: “Квартал” — “Північ” — 0:5, “Райський сад” — “Старт” — 3:1, “Феміда” — “Карат” — 4:0, “Рівес” — “Забороль” — +:-, “Новий Корець” — “Будьмо” — 0:3, “Курозвани” — “Спарта” — 0:2, “Феміда” — “Старт” — 4:0, “Рівес” — “Спарта” — 2:1, “Забороль” — “Карат” — 0:4, “Квартал” — “Будьмо” — 0:4, “Райський сад” — “Новий Корець” — 0:0, “Курозвани” — “Північ” — 1:6;
Запасне поле стадіону “Авангард”: “ДЮСШ-Верес-92” — “Власт” — 2:1, “Водник” — “Омеляна” — 1:1, “Фортуна” — “Славія” — 2:0, “Ребелс” — КОЛІСП-94” —2:0, “ДЮСШ-Верес-93” — “Вінер” — 2:0, “Славія” — “Водник” — 2:1, “Омеляна” — “КОЛІС-94” — 3:2, “Ребелс” — “ДЮСШ-Верес-93” — 0:1, “Онікс” — “Власт” — 1:4, “ДЮСШ-Верес-92” — “Фортуна” — 0:2;
Стадіон “Хімік”: “ДЮСШ-Верес-95” — “Городок” — 1:4, “Хімік” — “Продторгобладнання” — 2:0, “Хімік” (юнаки) — “Калина” — 2:1, “КОЛІС-Торпедо” — “Мрія” — 1:1, “Олімпік” — “Факел” — 3:3, “Хімік” — “Факел” — 4:0, “КОЛІС-Торпедо” — “ДЮСШ-Верес-95” — 2:0, “Олімпік” — “ДЮСШ-Верес-95” — 5:1, “Хімік” (юнаки) — “Мрія” — 4:1, “Каламбур” — “Калина” — 1:0.
На стадіоні “Олімп” лідери дружньо взяли по шість очок і зараз в активі “Півночі” — 22 очки, а в “Будьмо” — 20. На запасному полі стадіону “Авангард” осічкою “Власта” та “Славії” скористалася “Фортуна”, яка очолила турнірну таблицю — 19 очок. У “Власта” та “Славії” — по 18. На стадіоні “Хімік” визначився лідер — команда “Хімік” — 22 очки. На три менше і гра у запасі у “Каламбура”.
***
В перших числах лютого в Запоріжжі відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат. Змагання проходили у двох категоріях — підсумок серед спортивних шкіл та підсумок по областях. ОДЮСШ посіла одинадцяте місце серед 66 спортивних шкіл України. Такий же результат має Рівненська область серед 23 регіонів. Серед 465 юних спортсменів представники Рівненщини не пасли задніх. Олена Колесниченко була третьою на дистанціях 400 метрів та 60 метрів з\б. В естафетному бігу 100-200-300-400 метрів команда дівчат у складі Альбіни Санжировської, Анастасії Грицюти, Катерини Климюк та Олени Колесниченко посіла перше місце.
***
У Сумах команда юніорів Рівненської області приймала участь у чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів (найкращий манеж нашої країни Української академії банківської справи). В змаганнях прийняли участь 265 легкоатлетів із 25 регіонів України. Оксана Шнайдер посіла друге місце в бігу на 1500 метрів, третіми були Дмитро Сірук в бігу на 3000 метрів та Юлія Шевня у потрійному стрибку. Рівненська область посіла 14 місце .
***
Учні Рівненської ОДЮСШ взяли участь у замаганнях “Подільска зима-2010” які проводять у спортивному манежі пожежної частини міста Нетішин. У змаганнях взяли участь 10 команд та 150 спортсменів з Хмельницької, Рівненської та Вінницької областей. Призерами та переможцями стали Катерина Близнюк, Ігор Братащук (І місце з бігу на 400 метрів), Тарас Кальніцький (ІІ міце в бігу на 60 метрів), Юлія Володько була третьою в бігу на 200 метрів, Границький Ігор посів ІІІ місце в бігу на 60 метрів, а Налатка Бондар фінішувала третьою в бігу на 200 метрів.
***
У Ростові-на-Дону (Росія) відбувся перший етап Кубка Європи з вільної піраміди-2010 серед чоловіків. Серед 66 учасників відзначився рівнянин Єгор Жуковський. Представник спортивно-більярдного клубу “Піраміда” посів п’яте місце. Єгор Жуковський досить впевнено долав дистанцію, доки не дійшла черга позмагатися з росіянином Павлом Кузьміним. Як потім з’ясувалося, рівнянин поступився переможцю етапу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору