Рівне:

Створення та просування сайтів

Спорудження “підземки” не загрожує центру міста?

Суспільство 11-лют, 2010, 10:239 prov 1 332
Доки дороги “тріщать по швах”, а будівлі, прилеглі до території, де будується нова “підземка”, руйнуються, в управлінні капітального будівництва, спираючись на висновки, надані Київським науково-дослідним інститутом будівельних конструкцій, запевняють, що це лише припущення і спорудження підземки нічим не загрожує для центру міста.
– Будівництво підземки нічим не загрожує для прилеглих споруд. Це надумані припущення, – запевнив заступник начальника управління капітального будівництва Леонід Немоловський. – Фахівці Київського науково-дослідного інституту будівельних конструкцій провели обстеження всіх будівель і надали висновок, що спорудження підземного переходу ніяк не впливає на їх руйнацію. Будівництво контролюють протягом року і ніяких просідань чи руйнувань виявлено не було.
– На прилеглі до “підземки” дороги її спорудження не впливає жодним чином. Адже під проїжджою частиною будівельних робіт не проводять, – розповів головний інженер Рівненського цехово-експлуатаційного управління Борис Коваль. – А тріщини на асфальті з’явилися у зв’язку з погодними умовами. Внаслідок перепадів температури тріснув верхній шар асфальту. То ж поки що спорудження “підземки” нічим не загрожує для рівненських доріг і є цілком безпечним.
А доки будівництво триває, рівняни можуть “насолоджуватися” його “надуманими наслідками” на прикладі драматичного театру та навколишніх будинків.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору