Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному знову “запалає” серце

Актуально 11-лют, 2010, 10:349 prov 1 271
День Святого Валентина завжди особливий – сповнений кохання та гарного настрою. Саме на це свято коханим найчастіше дарують цукерки у формі серця, червоні та рожеві листівки або ж пахучі троянди.
Все це, звичайно, приємно, але трішки банально. Тож молодь міста пропонує внести родзинку у святкування.
– Цьогоріч до Дня Святого Валентина молодіжна громадська організація “Фундація Регіональних Ініціатив” підготувала низку цікавих заходів, – розповідає представник прес-служби Рівненської обласної громадської молодіжної організації ФРІ Вікторія Назарук. – Уже стало традицією організовувати на майдані Незалежності акцію “Палаюче серце”, де кожен бажаючий, взявши кілька свічок-таблеток, може долучитися до створення красивого символу кохання. А увечері у Молодіжному центрі відбудеться показ фільму про кохання, тож отримати часточку тепла та позитиву, відсвяткувавши день Святого Валентина у такому форматі, зможе кожен. А ще на мешканців міста чекає багато цікавих сюрпризів.
У День всіх закоханих для рівнян також організують акцію “Мольберт кохання”, що проходитиме на майдані Незалежності. Тут буде встановлено стенд, на якому всі охочі з 16 до 20 години зможуть написати свої зізнання, намалювати кумедну “валентинку” чи просто занотувати свої роздуми про вічне почуття. Підхопить естафету вже згадана акція “Палаюче серце”, яка розпочнеться о 19.00. На завершення свята рівняни зможуть безкоштовно переглянути романтичний фільм, показ якого відбудеться о 20 годині у кінозалі Молодіжного Центру (вул. Соборна, 14-А).
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору